Nieuw in GTST: Martijn Fischer versterkt de huidige cast
Bron: RTL / Feriet Tunc

Nieuw in GTST: Martijn Fischer versterkt de huidige cast

Geschreven door Sebastiaan Boers

Binnenkort is acteur Martijn Fischer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dat nieuws werd vrijdag bekendgemaakt. Welke rol hij op zich gaat nemen, is nog niet helemaal duidelijk. Wel staat het vast dat hij veel te maken zal krijgen met het personage Shanti (Bertrie Wieringa). Mogelijk is Fischer te zien als Shanti's vader. 

In de promo die GTST onlangs publiceerde sprak Shanti met haar vader aan de telefoon. Volledig in shock geeft ze aan bij Rik dat haar vader haar gebeld heeft. Haar moeder, Billy (Lone van Roosendaal) heeft altijd aangegeven dat haar vader niet meer zou leven. Wederom een leugen van haar onbetrouwbare moeder. 

Niet alleen haar vader duikt ineens op. Bij Shanti staat binnenkort nog een oude bekende voor de deur. Een oud klasgenootje, Dries, maakt binnenkort zijn opwachting. Hij denkt dat hij nog een kans maakt bij de getrouwde Shanti. Maar of Shanti daar iets mee gaat doen? Wanneer Fischer in GTST te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!