Muziek Releases: Paul de Leeuw, DI-RECT, Simone Kleinsma, Birdy & André Hazes

Muziek Releases: Paul de Leeuw, DI-RECT, Simone Kleinsma, Birdy & André Hazes

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Paul de Leeuw & Simone Kleinsma - Tot De Maan En Terug

Opnieuw slaan Paul de Leeuw en Simone Kleinsma de handen in één. Ze komen samen met een nieuwe single, genaamd Tot De Maan En Terug. Het is een prachtig nummer geworden. Het doet een beetje denken aan een eerdere samenwerking van het muzikale duo, Zonder Jou. Het is alweer 25 jaar geleden dat Zonder Jou werd uitgebracht, dus nu was het wel weer eens tijd voor een nieuw duet. Het is een ontzettend mooi liefdesnummer met een goede tekst. De twee hebben hiermee weer een hit in handen. Echt een nummer om bij weg te kunnen dromen. 

André Hazes - Proosten Op Het Leven

Niemand minder dan André Hazes heeft een nieuw nummer uitgebracht! Zijn nieuwste single heeft als titel Proosten Op Het Leven. Het is echt een typisch André-nummer geworden. Een nummer wat vast en zeker grijs wordt gedraaid in de kroeg. Want daar is het nummer wel vaak te horen. Naast zingen is André momenteel te zien met zijn nieuwe programma Getekend voor het leven. Iedere dinsdagavond staat André mensen bij die van een tatoeage af willen. De zanger en presentator is hier geknipt voor. Hij heeft zelf ook de nodige tatoeages, maar daar wil hij nog niet van af. 

Sheryl Crow - In The End

Zangeres Sheryl Crow is terug met nieuwe muziek. De zangeres heeft haar nieuwste single In The End gelanceerd. Een vrij popachtig nummer met een vleugje rock erin verwerkt. De bijbehorende videoclip is met oprecht bijzonder te noemen. Ze wil met haar nummer een boodschap overbrengen. Of dat haar helemaal gelukt is, is maar net de vraag. Het lijkt in de verste versie niet op haar hit The First Cut Is The Deepest. Hier leek de zangeres nog redelijk onschuldig. In The End is wel echt even iets anders, maar wie weet doet ze er goed aan om een boodschap te verkondigen. 

Birdy - Open Your Heart

De stem van zangeres Birdy is uniek. Haar stem is er één die je vrijwel meteen herkent. Haar nieuwe single Open Your Heart is heel bijzonder. De piano invloeden zijn heel erg bijzonder. Het past heel goed bij het nummer. Of het een radiohit is, is nog even de vraag. Waarschijnlijk zal het niet veel gedraaid gaan worden, maar het is wel prachtig om naar te luisteren. Haar bekende hit People Help The People was een wereldwijde hit. Het nummer was niet van de radio weg te denken, maar of Open Your Heart hetzelfde gaat overkomen is nog niet helemaal duidelijk.

DI-RECT – Color

Na de monsterhit Soldier On bleef het even stil rondom de Haagse rockband DI-RECT, maar nu is daar een nieuwe single Color. Het is echt een lekker rocknummer geworden, maar wel weer totaal anders dan Soldier On. Het maakt niet zo zeer uit wat leadzanger Marcel zingt, alles klinkt heel goed! Het past prima op de radio en zal ongetwijfeld weer uitgroeien tot een hit, maar het wordt voor DI-RECT lastig om het succes van Soldier On te overtreffen.