Muziek Releases: André Hazes, Afrojack, Lil' Kleine & Terrell Hines

Muziek Releases: André Hazes, Afrojack, Lil' Kleine & Terrell Hines

Geschreven door Valérie Jonkers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

André Hazes Jr & John Ewbank - Kleine Grote Vriend

André Hazes heeft samen met John Ewbank een nummer uitgebracht, Kleine Grote Vriend. Het nummer gaat over zijn zoon en is een rustige en mooie nummer. Grote kans dat dit een dikke hit gaat worden.

Afrojack & David Guetta - Hero

In 2008 had dj Afrojack zijn eerste grote hit Drop Down (Do My Dance) te pakken en behaalde daarmee de Top 40. Samen met de Franse dj David Guetta heeft hij het nummer Hero opgenomen in de studio. Het nummer heeft een leuke zomerse beat, ook deze plaat kan wel eens hoog in de top lijsten komen. 

Lil Kleine - Regen

In 2015 bracht Lil Kleine samen met Ronnie Flex het nummer Drank & Drugs uit. Daarmee stonden ze op nummer 1 van top 100 en verdiende hij daarmee een dubbel platina plaat. Nu komt Lil Kleine met een nieuwe single, Regen. Een mooi rap nummer met een goede beat. Zeker radio waardig en ook heeft deze een grote kans op hoog in de lijsten te staan.

Terrell Hines - Who do you love?

De Amerikaanse muzikant Terrel Hines is een alleskunner en is echt een wereldbouwer met vraatzuchtige geest. Zijn muziek bevat een levende en verschillende mix tussen griezelige soul, alt-pop, hiphop, postpunk en southern punk. Het nummer Why Do You Love? is een mooi nummer en staat hoog in de lijsten.