GTST Klassiekers: Charlie heeft haar emoties niet onder controle

Geschreven door Sebastiaan Boers

Iedere dinsdag blikt Showbizznetwork.nl terug op 30 jaar GTST. Welke gebeurtenissen hebben grote impact gehad in Meerdijk? Wij maken een reis terug in de tijd.

Het leven van Charlie leek zo goed voor elkaar. Ze vond in Rik een nieuwe liefde. De twee woonden al snel samen. Het samengestelde gezin bleek zo sterk te zijn. Toch leek er bij Charlie iets te ontbreken. Ze leek een bepaalde spanning in haar relatie te missen. Hier kon ze niet goed met Rik over praten. Zou hij het wel begrijpen?

Warm weerzien

Speciaal voor Rik is Charlie op zoek gegaan naar Danny. Danny is de broer van Rik waar hij jaren geen contact mee had. Na het overlijden van Anita, de grootste liefde van Rik, ging Charlie op zoek naar Danny. Vanaf het eerste moment leek Charlie al te vallen voor de charmes van Danny. 

De twee groeiden steeds meer naar elkaar toe. Danny leek er geen enkele moeite mee te hebben dat Charlie getrouwd was met Rik. Hij bleef maar achter Charlie aan gaan. De spanning wird voor Charlie te groot. Ze bleek ook gevoelens voor Danny te hebben. Van het een kwam het ander. De twee begonnen een affaire. 

Diepe gevoelens                  

Danny wilde meer dan alleen een affaire. Hij werd verliefd op Charlie. Helaas voor hem kon ze Rik niet zomaar vergeten. Ze had Anita beloofd om er voor Rik te zijn. Nu is ze volledig in de war door de gevoelens voor Danny. Steeds bleven Charlie en Danny elkaar zien. Uiteindelijk kon het niet anders dan dat de affaire bekend werd.

Rik was woedend en wilde niets meer met Charlie te maken hebben. Met Danny heeft Rik een tijd niet gesproken. Later herstelde het contact weer. Maar de affaire heeft nog een lange tijd deel uitgemaakt van het leven van de broers. Charlie is niet veel later vertrokken uit Meerdijk. Momenteel woont ze op Curaçao met haar moeder Barbara. 

Rik heeft op dit moment de liefde gevonden in Shanti. Met haar is hij momenteel dolgelukkig. De twee hebben een kinderwens. Tot op heden is het nog niet gelukt om zwanger te raken. Binnenkort wacht het tweetal een bijzondere verrassing. Billy, de moeder van Shanti, maakt haar comeback naar Meerdijk. Of dat helemaal goed valt bij Rik en Shanti is nog even de vraag?