Muziek Releases: Brainpower, Esmée Denters, Madelief & Delta Goodrem

Muziek Releases: Brainpower, Esmée Denters, Madelief & Delta Goodrem

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases. 

Brainpower – Tape Is Goud

De Nederlandse rapper Brainpower heeft een nieuwe single gelanceerd. Zijn nieuwste single heeft als titel Tape Is Goud. Het is een typisch rapnummer wat de fans gewend zijn van Brainpower. Of het uit gaat groeien tot een hit is nog even de vraag. Het is in ieder geval wel een nummer wat op de radio gedraaid kan worden.

Esmée Denters – Ruïns

De Nederlandse zangeres Esmée Denters is terug met een nieuw nummer. Haar nieuwe single heet Ruïns en is een typisch popnummer. De zangeres brak door nadat Justin Timberlake haar onder zijn hoede nam. Daarna ging het snel met haar muzikale carrière. Het succes duurde niet heel erg lang. Het was een tijdje stil rondom Esmée. Maar nu is ze weer helemaal terug.

Madelief – Ik Ga Door

Zangeres Madelief heeft een Nederlandstalige single uitgebracht. Ik Ga Door is een echte powersong geworden. De tekst is heel bijzonder en komt wel binnen. Dit nummer kan zomaar een hit worden voor Madelief. Het klinkt heel erg goed. Vooral de piano invloeden klinken heel erg mooi. Het maakt het nummer helemaal af.

Delta Goodrem – Solid Gold

De Australische zangeres Delta Goodrem is in Nederland niet heel bekend. Haar debuutsingle, Born To Try, werd een bescheiden hit. Nu heeft de zangeres een nieuwe single, Solid Gold. Het nummer klinkt heel erg goed. Wie weet is dit een nummer wat haar meer op de muzikale kaart kan gaan zetten. Want het nummer zou het goed doen op de radio. 

Melanie C & Nadia Rose – Fearless

Voormalig Spice Girl zangeres Melanie C is terug met nieuwe muziek. Voor haar nieuwste single, Fearless, heeft ze hulp gekregen van Nadia Rose. Het is een nieuwe muzikale stijl die Melanie C hier neer zet. De zangeres gaat overduidelijk met haar tijd mee. Het klinkt in ieder heel erg goed. Echt een nummer om bij weg te dromen.