Dit zijn de panelleden van de tv-show I Can See Your Voice
Bron: RTL

Dit zijn de panelleden van de tv-show I Can See Your Voice

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL heeft vandaag de panelleden van de nieuwe tv-show I Can See Your Voice onthuld. Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer, Samantha Steenwijk en Jeroen van Koningsbrugge vormen het van het gis-spel in het nieuwe tv-programma I Can See Your Voice. Dat maakte Carlo Boszhard vrijdag bekend in RTL Boulevard. De opnames van het nieuwe programma zijn deze week gestart. 

"Het is een hilarisch programma", vertelt Carlo Boszhard aan RTL Boulevard. "Je ziet iemand zingen die de wauw-factor heeft, maar je kan zomaar op het verkeerde been worden gezet. Het wordt een feest om met zoveel bekende panelleden te mogen samenwerken. De gastartiesten maken we later bekend, maar ook zij zijn veelbelovend. Ik heb ontzettend veel zin in de opnames!" 

Het tv-programma komt van de makers van The Masked Singer dus de verwachtingen zijn hoog. In de show halen zes kandidaten alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn, maar niet alles is wat het lijkt want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen. In verschillende rondes vallen de kandidaten één voor één af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest.

I Can See Your Voice is vanaf donderdag 28 oktober om 20.30 uur te zien bij RTL4.