GTST-blog: Geheimzinnige Judith maakt Linda nieuwsgierig
Bron: Geert de Lange

GTST-blog: Geheimzinnige Judith maakt Linda nieuwsgierig

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Wat is er toch allemaal de hand van Judith. De tot nu toe onbekende vrouw is vaak te vinden in de huisartsenpraktijk van Anton en Amir. Hoewel Anton helemaal klaar is met Judith, is Linda daarentegen heel geïnteresseerd. Of is het toch meer nieuwsgierigheid? Met Linda bouwt Judith al snel een vertrouwensband op. Het is voor Linda duidelijk dat Judith hulp nodig heeft. 

Bij Amir voelt Judith zich meer op haar gemak. Tijdens een intakegesprek wordt al snel duidelijk dat Amir een behandelplan op kan stellen. Wanneer Amir haar vraagt of ze kinderen heeft, geeft Judith aan geen kinderen te hebben. Maar tegen Linda gaf ze juist aan wel kinderen te hebben. Voor Linda gaan de alarmbellen af. Wat is er nu toch allemaal aan de hand?

Ze besluit om polshoogte te nemen. Bij Judith treft ze een enorme puinhoop aan. Voor Judith staat vast dat Linda snel weg moet. Maar Linda laat zich niet zomaar wegsturen. Ze besluit om Judith een handje te helpen. Samen maken ze het huis schoon. Is dit een mooi moment om weer contact met de kinderen te krijgen?

Maar toch is er iets merkwaardigs met Judith. Wie is deze vrouw? Waarom heeft ze zo’n obsessie voor Anton? Is ze wel helemaal eerlijk geweest? Vormt ze wellicht een gevaar voor Meerdijk? Het is overduidelijk dat ze problemen heeft. Hoe ver gaat ze Linda er bij betrekken? Linda heeft nog niet veel in de gaten. Ze denkt dat Judith een nieuwe vriendin aan het worden is. 

Zal Anton op tijd ingrijpen? Hij is er met zijn gedachten niet helemaal bij. Sinds Ludo vermist is, is hij zichzelf niet meer. Dat merken Linda en Amir ook aan hem. Zelfs Judith merkt aan Anton dat hij haar niet wil helpen. Toch is er iets goed mis met Judith. Zal zij wellicht iets weten over de verdwijning van Ludo?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.