GTST-blog: Valt Judith nu eindelijk door de mand?
Bron: Geert de Lange

GTST-blog: Valt Judith nu eindelijk door de mand?

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

De plannen van Judith werpen zijn vruchten af. De lastige Amir heeft zijn spullen gepakt en is op weg naar Griekenland. Daar wil hij vluchtelingen gaan helpen. Toch ging het niet helemaal vlekkeloos voor Judith. Ze stapelde leugen op leugen waardoor ze bijna ontmaskerd werd. Ze ging zelf geloven in haar eigen leugens. 

Zogenaamd voor de stichting zamelde Judith allerlei winterjassen in. In huize Bouwhuis was het een volle boel. Anton en Linda moesten zelfs hun handen uit de mouwen spreken. Anton vond het allesbehalve prettig, maar ging toch akkoord. Alleen moesten de jassen nog naar Griekenland. Hier had Judith ook een plan voor bedacht. 

Stiekem nam ze de creditcard van Anton mee. Deze wist ze goed te gebruiken door van alles mee te doen. Ze had niet verwacht dat Anton er snel achter zou komen. Wanneer hij zijn rekening checkt komt hij tot de ontdekking dat er iets niet klopt. Linda is ook compleet verbaasd over het verdwenen geld. Wie kon dat nu gedaan hebben?

Dan ziet Anton dat er ook een transportbusje is gehuurd. Laat Judith daar nu net meer over weten. Valt ze nu eindelijk door de mand? Al wekenlang houdt Judith het leven van Anton en Linda in zijn greep. Waar is ze toch mee bezig? Ontpopt ze zich in een gevaarlijke stalker? Wat gaat Anton doen? Schopt hij Judith uit zijn huis? Hoe reageert Linda op het voorval? Zou Judith zich er toch weer uit kunnen kletsen?

Helaas nam Meerdijk afscheid van Amir. Zelf gaf hij aan tegen Amelie dat hij na een paar maanden terugkeert. Maar of Amir ook daadwerkelijk terugkeert is nog maar de vraag. De kans is groot dat hij uit Meerdijk vertrekt om nooit meer terug te keren. Wie is het volgende ‘slachtoffer’ van Judith?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.