GTST-blog: Judith is volledig de weg kwijt en brengt Anton in grote problemen
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Judith is volledig de weg kwijt en brengt Anton in grote problemen

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het is nu echt helemaal mis met Judith. Ze blijft zich maar opdringen aan Linda. Zelf heeft Linda niets in de gaten. Gelukkig zag Anton op tijd in wat voor gevaar Judith eigenlijk is. Hij is helemaal klaar met de spelletjes van Judith. Hij wil niet meer dat zijn vrouw contact heeft met Judith. Langzaam maar zeker ziet Linda dit zelf ook in. 

Alleen is Judith woedend. Zij wint op wraak en neemt dat ook. Via een smoes weet ze Anton naar een onbekend huis te lokken. Anton denkt dat hij een patiënt moet helpen. Wanneer wij eenmaal binnen is merkt hij dat er niemand thuis is. Als hij in een kast wil kijken is het al te laat. Judith staat achter de deur en slaat hem met een pan neer. 

Wanneer Anton wakker wordt is hij vastgebonden en ligt hij in bed. Hij is totaal overrompeld door de actie van Judith. Nu is Judith echt volledig de weg kwijt. Zij hoopt hiermee Linda weer voor zichzelf te winnen. De ene leugen stapelt zich op de andere. Linda denkt ondertussen dat Judith zich heeft laten opnemen. Ze is nog altijd van geen kwaad bewust. 

Maar dan komt Anton niet thuis. Meteen slaat Linda alarm om de verdwijning van Anton. De politie neemt de verdwijning nog niet serieus. Janine is zo behulpzaam om Leon in te zetten. In korte tijd komen zij er achter dat Judith niet is opgenomen in de kliniek. Waar is Judith gebleven is nu de grote vraag. 

Wat is Judith nu precies van plan met Anton? Gaat ze nu werkelijk zo ver om te krijgen wat ze wil? Linda maakt zich ondertussen grote zorgen. Ook Tiffy is laaiend wanneer ze hoort dat haar vader verdwenen blijkt te zijn. Saskia weet ook niet precies wat ze moet denken. Normaal laat Anton altijd wel iets van zich horen. Komt de hulp voor Anton nog op tijd? 

Dit moet wel het begin van het einde zijn van Judith. Wat zij de laatste tijd allemaal voor elkaar heeft gekregen. Ze wist op een hele sluwe manier tussen Linda en Anton in te komen. Helaas is haar plan niet helemaal geslaagd. Dus grijpt ze in met hele drastische maatregelen. Het is echt wachten tot er slachtoffers gaan vallen. Komt er hulp voor Anton, dat is nu de grote vraag.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag te zien om 20.00 uur bij RTL 4.