GTST-blog: Judith brengt Amir aan het twijfelen
Bron: Geert de Lange

GTST-blog: Judith brengt Amir aan het twijfelen

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Waar is Judith nu mee bezig? Nog altijd logeert ze bij Linda en Anton. Wanneer Amir langskomt, is hij verbaasd. Waarom nemen Linda en Anton een patiënte in huis? Dit gesprek vat Judith op en verzint iets om van Amir af te komen. Door Amir gaat Anton twijfelen. Is het wel helemaal verstandig om Judith in huis te houden?

Ze voelt zich meer en meer thuis in huize Bouwhuis. Ze maakt schoon, ze zet alles op een andere plek, het lijkt wel alsof ze denkt dat ze daar écht woont. Via Julian komt Judith achter een stukje geschiedenis over Amir. Hier besluit ze gebruik van te maken. Ze wil ervoor zorgen dat Amir Meerdijk verlaat. 

Hiervoor speelt ze in op zijn gevoel. Ze gaf aan vluchtelingen te willen helpen, net als Amir. Met een zielig praatje raakt Amir toch geraakt. Hij wil vluchtelingen in Griekenland helpen. Het heeft wel gevolgen voor zijn zoontje, voor Amelie en voor de huisartspraktijk. Nadat Judith Amir heeft bespeeld, probeert ze het ook bij Amelie. 

Amelie is wel blij met de plannen van Amir. Ze bood zelfs aan om op Max te passen. Voor twee maanden moeten ze elkaar wel kunnen missen, toch? Alleen wat is Judith in deze twee maanden van plan? Langzaam maar zeker probeert ze iedereen los te weken van Linda en Anton. Dat is met Janine al bijna gelukt. 

Wat is Judith toch van plan? Vormt ze nu echt een gevaar voor Meerdijk? Zullen Linda en Anton op tijd inzien wie ze in huis hebben gehaald? Want het lijkt erop alsof ze allebei oogkleppen op hebben als het om Judith gaat. Dat is misschien wel precies de bedoeling van haar. Ze is iets van plan, alleen krijg maar eens de vinger op wat ze nu van plan is.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.