Rijmend De Week Uit: Oudejaarsavond bij RTL4 brengt de kijker heel veel plezier

Rijmend De Week Uit: Oudejaarsavond bij RTL4 brengt de kijker heel veel plezier

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Showbizz Piet is weer in het land. Er is dus weer een hoop aan de hand.

The Masked Singer

Wat een feest voor RTL 4. Ze hadden ontzettend veel plezier. Wat wil je ook met enorme hoge kijkcijfers op de vrijdagavond. Het werd ze zeker niet al te bond. Neptunes wist The Masked Singer te winnen. Wat moet RTL nu zonder het populaire programma beginnen? Gelukkig is er goed nieuws voor de vele fans. Echt goed nieuws, ook voor mij als mens. 

Op Oudejaarsavond is The Masked Singer voor even terug. Een soort open brug. Vijf karakters gaan de muzikale strijd met elkaar aan. Kijk ze, de Klok, de Sneeuwpop, het Vuurwerk, de Oliebol en de Champagnefles eens gaan! Het wordt echt een gezellige avond. Niets wordt het gezelschap te bond. Een leuke manier om het jaar mee af te sluiten. Want je kan dan toch niet echt naar buiten. 

Intocht Sinterklaas

Dan nieuws wat er echt te doet. Nieuws waar je iets mee moet. Want Sinterklaas is eindelijk weer in ons land. Dus dan is er altijd weer van alles aan de hand. Een intocht zonder publiek was toch best wel een beetje vreemd hoor. Normaal zingen alle kinderen in koor. ‘Welkom Sinterklaas en Pieten’ nu kunnen wij allemaal gaan genieten. 

Ondanks Corona was het toch weer een feest voor jong en oud. Hopelijk zijn er niet al te veel kinderen stout. Dat zal denk ik wel mee gaan vallen. Anders krijgen ze dit jaar geen ballen. Het Sinterklaasjournaal is nog dagelijks te zien op NPO 3. Dat kijk ik altijd om 18.00 uur met een broodje brie. 

Meisje van Plezier

Nou wat onwijs leuk voor RTL 4. Een nieuw seizoen voor Meisje van Plezier. Al doet de titel iets anders vermoeden dan ik denk. Niets iets voor haar wat ik haar schenk. Een titel met een dubbele laag. Ik denk dat ik haar nu een beetje plaag. Zou ze wel een cadeau van mij willen? Of wil actrice Angela Schijf een keer in de zomer in Spanje komen grillen? 

Op 6 december start een gloednieuw seizoen. Dan zetten de kinderen helaas niet meer hun schoen. Het feest van Pakjesavond is dan echt voorbij. Dan is het echt weer een jaartje wachten op mij. Ik zal jullie zeker gaan missen. Maar jullie hoeven dan zeker niet te gissen. Volgend jaar ben ik gewoon weer van de partij. Dat maakt het Meisje van Plezier vast ook weer blij.

Mannen VI

Een hoop gedoe rondom de VI mannen. Die werden bijna door Veronica verbannen. Een hoop gedoe rondom een rare uitspraak. Zomaar uit Johan zijn kaak. Een speciale racisme aflevering leverde veel kijkers op. Kort daarna zeiden Johan en René ‘ik stop’. Maar nu komt er een nieuw programma met de drie mannen. Vast niet over koken of over pannen. Voetbal zal hoe dan ook centraal komen te staan. De toekomst van de drie VI mannen is zeker niet van de baan.

Chateau Meiland

Het nieuws waar je op kon wachten. Hier komen zeker geen klachten. Martien Meiland is populair voor SBS6. Dus dat is weer voor John de Mol een wijze les. Met kerst komen er weer speciale afleveringen op de buis. Veel mensen blijven er zeker voor thuis. Waarom mensen het zo leuk vinden snap ik niet. Maar ik ben ook geen Kijkcijferpiet, maar de Showbizzpiet. Ach voor de fans is het heel erg leuk. Die liggen vast en zeker in een deuk. Voor de fans zeg ik heel veel plezier. Kijk voor de verandering ook eens naar de NPO of RTL 4.

Tot volgende week!