BN’ers openen zoektocht naar drie verraders in nieuwe RTL4-show
Bron: RTL / William Rutten

BN’ers openen zoektocht naar drie verraders in nieuwe RTL4-show

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL4 komt in maart met een nieuwe spelshow, dat veel weg lijkt te hebben van Wie is de Mol? Onder leiding van Tijl Beckand komen in De Verraders achttien bekende Nederlanders samen in een sfeervol kasteel in Zuid-Limburg voor een adembenemend spel, waarin ze drie mollen moeten ontmaskeren.

De Verraders komt van producent IDTV, dezelfde makers als Wie is de Mol? De BN’ers kunnen samen een grote zilverschat winnen, maar drie van hen zijn de verraders en willen de schat voor zichzelf. De drie saboteurs zetten de groep tegen elkaar op en ‘vermoorden’ elke nacht een medekandidaat.

“Ik heb al heel wat programma’s gemaakt in mijn leven, maar zoveel spanning, emotie en intensiteit heb ik niet vaak gezien tijdens een opnameperiode”, zegt presentator Tijl Beckand. “Na twee draaidagen zaten heel wat deelnemers al helemaal stuk vanwege de grote mindfuck die dit programma teweegbrengt.” 

In de laatste aflevering van De Verraders op zaterdag 1 mei blijft slechts een klein aantal deelnemers over die in een duivels dilemma moeten bepalen hoe ze al het gewonnen zilver verdelen. Wie de achttien deelnemers van De Verraders zijn, wordt op een later moment door de familiezender bekendgemaakt.

De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart, wekelijks, om 21:30 uur te zien op RTL4.