Muziek Releases: Shakira, De Kraaien, Gwen Stefani & Roy Donders

Muziek Releases: Shakira, De Kraaien, Gwen Stefani & Roy Donders

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Gwen Stefan – Let Me Reintroduce Myself

Niemand minder dan Gwen Stefani is terug met nieuwe muziek. Haar gloednieuwe single heeft als titel, Let Me Reintroduce Myself, gekregen. Het is een fijn nummer met een fijne melodie. Echt een nummer wat meteen op de radio gedraaid kan worden. De kans is groot dat het uit gaat groeien tot een nieuwe hit.

Black Eyed Peas & Shakira – Girl Like Me

Een opvallende samenwerking. De Black Eyed Peas hebben een nummer opgenomen met Shakira. Hun gezamenlijke single heeft als titel, Girl Like Me, gekregen. Het is echt een heel vrolijk nummer. Misschien wel kanshebber om dé zomerhit van 2021 te worden? Dansbaar is het in ieder geval en het kan zo op de radio.

Roy Donders – Halte onbekend

De bekende stylist Roy Donders laat muzikaal weer van zich horen. Een Nederlandstalig popliedje, genaamd Halte Onbekend, klinkt best vrolijk. Voor fans van het Nederlandstalig lied is het ongetwijfeld genieten. 

Fedde Le Grand & 22Bullets – Bang Bang

De Nederlandse dj Fedde Le Grand doet mee aan de muzikale trend die gaande is. Een oud nummer terughalen naar het heden. Het nummer Bang Bang heeft een hippe beat gekregen. Het maakt het wel een nummer van deze tijd. De melodie is met recht zomers te noemen.

De Kraaien – Scheveningen

De bekende Nederlandse band De Kraaien heeft een nieuw nummer uitgebracht. Het nummer heeft de titel van een bekende plaatsnaam in Nederland gekregen, Scheveningen. Een vrij opvallend nummer met een nog opvallender videoclip. Het is een keer wat anders dan anders.