Streamen of skippen: 'Voor SM-liefhebbers is Bonding de ultieme serie'
Bron: Netflix

Streamen of skippen: 'Voor SM-liefhebbers is Bonding de ultieme serie'

Geschreven door Pieter Jongsma

Het aanbod van streamingdiensten groeit met de dag. Om wat overzicht te brengen in deze digitale jungle vertelt Showbizznetwork.nl je elke week welke nieuwe films en series je zeker moét streamen en welke je gerust kan skippen. Vandaag bespreekt Pieter de serie Bonding.

Een studente die bijklust als dominatrix met haar gay best friend als assistent. Een serie die je normaal gesproken niet zo snel zou aanzetten. Toch verraste deze serie mij toen ik aan het eerste seizoen begon.

Het is humoristisch en enorm lachwekkend, dus toch een aanrader voor mensen die het aandurven. Je hoeft niet van SM te houden om deze serie leuk te vinden, want iedereen komt aan zijn of haar trekken in deze serie. De afleveringen duren ongeveer 20 minuten, prima om tussen alle andere series en films door even snel te kijken.

In het tweede seizoen gaat de serie een hele andere kant op. Zo wordt het ineens een heel stuk serieuzer genomen. De humor is duidelijk minder aanwezig dan in het eerste seizoen, wat enorm jammer is.