Streamen of skippen: 'Blown Away is een onverwacht juweeltje'
Bron: Netflix

Streamen of skippen: 'Blown Away is een onverwacht juweeltje'

Geschreven door John Holdorp

Het aanbod van streamingdiensten groeit met de dag. Om wat overzicht te brengen in deze digitale jungle vertelt Showbizznetwork.nl je elke week welke nieuwe films en series je zeker moet streamen en welke je gerust kan skippen. Vandaag bespreekt John de serie Blown Away.

Er staat zo ontzettend veel op Netflix dat het makkelijk is iets over het hoofd te zien. Als je iets nieuws zoekt kijk je toch meestal op bekende paden. Toen ik onlangs iets zocht kwam ik een ‘verborgen’ juweeltje tegen: de serie Blown Away.

Blown Away is een serie waarin een aantal glasblazers opdrachten moeten vervullen. Degene die de opdracht het slechtste vervult valt af tot er uiteindelijk een winnaar overblijft. Ik had vroeger als kind al eens een glasblazer aan het werk gezien en was nieuwsgierig. Ik heb deze serie van korte afleveringen (rond de 23 minuten) in 2 avonden uitgekeken en was ontzettend verbaasd wat deze mensen met glas kunnen maken. Heel veel dingen zijn waanzinnig mooi. Maar er gaat ook veel mis, glas is een weerbarstig materiaal. 

Er stond 1 seizoen op Netflix, ik zou op een vrijdagavond de laatste aflevering kijken en kreeg ’s ochtends een seintje dat seizoen 2 ook online stond. Dus ik heb meteen verder gekeken en kijk nu al uit naar seizoen 3 als dat er komt. Voor iedereen die iets buiten de platgetreden paden wil bekijken, voor iemand die zich echt eens wil verbazen of voor iemand die een kort tussendoortje zoek is dit een waanzinnig interessante serie om te kijken.