Muziek Releases: Cardi B, Ayron Jones, Dillenburg & Nathan Evans

Muziek Releases: Cardi B, Ayron Jones, Dillenburg & Nathan Evans

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Cardi B. – Up

Niemand minder dan Cardi B. heeft een nieuw nummer gelanceerd. Haar nieuwste single heeft de titel Up gekregen. In de bijbehorende videoclip lijkt ze af te willen rekenen met het jaar 2020. De melodie is best fijn om naar te luisteren. Het is een beetje een soft versie van Nicki Minaj. 

Ayron Jones – Mercy

Voor fans van rockmuziek is er goed nieuws. Ayron Jones heeft een nieuw nummer uitgebracht. Echt een typisch rock achtig nummer. Het nieuwe nummer heeft de titel Mercy gekregen. Het is voor fans van rockmuziek echt heel mooi om naar te luisteren. 

Nathan Evans – The Mellerman (remix)

Eigenlijk kan niemand meer om Nathan Evans meer heen. Zijn single, The Mellerman, is een regelrechte hit. Vooral op TikTok doet het nummer het bijzonder goed. De remixversie wordt nu veel gedraaid op de radio. Wie weet wordt dit wel dé hit van 2021?

Alice Cooper – Social Debris

Nog een rockachtig nummer die gelanceerd is deze week. Alice Cooper komt deze week met de nieuwe single: Social Debris. Wederom een nummer met veel rock invloeden. Voor de fans van rockmuziek is dit een best goede week. 

Dillenburg - Jaloers

Een Nederlandstalige single komt deze week van Dillenburg. De nieuwe single heet Jaloers en heeft een fijne melodie. Een fijne mix tussen r&b en pop. Het kan zomaar uitgroeien tot een fijne radiohit. Wie weet wel een aanstaande zomerhit?

Danique – Verder

Snel verder met een ander nieuw Nederlandstalig nummer. Het nummer heet toepasselijk Verder. Het is de nieuwste single van Danique. Het is voor fans van Nederlandstalige muziek erg fijn om naar te luisteren.