Muziek Releases: Justin Bieber, Suzan & Freek, Pommelien Thijs & Kenny B

Muziek Releases: Justin Bieber, Suzan & Freek, Pommelien Thijs & Kenny B

Geschreven door Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Justin Bieber - Hold on

Als klein jongen begon hij te drummen en gitaar te spelen en stond al vroeg op de podium. De Canadese zanger Justin Bieber wist al op zijn jonge leeftijd duizenden harten te veroveren en nu is hij een van de succesvolle zangers van de wereld. Met het nummer Hold On wilt Bieber laten weten dat je er niet alleen voor staat en dat er altijd voor je zal zijn als je iemand nodig heb. De kans op nummer eén hit is groot en is een lekker nummer om naar te luisteren.

Suzan & Freek - Goud

De populaire Nederlandse zangduo Suzan & Freek zijn niet weg te slaan uit het veld en maakt van hit naar hit. Enkele jaren maken de duo covers en plaatste wekelijks op facebook onder de noemer De Minuut. In 2016 werden ze verrast door een comment van The Chainsmokers die ze plaatste onder de cover Don't Let Me Down die ze hebben geupload. Sindsdien werden ze bekend. Het nummer Goud is een stukje persoonlijkheid en heeft een mooi gebaar.

Pommelien Thijs & Kraantje Pappie - Tranen

De Belgische zangeres Pommelien duikt de studio in met rapper Kraantje Pappie en dj duo Kris Kros Amsterdam om een gigantische hit te maken. Je kan een slechte dag hebben of niet goed in je vel zitten, het komt altijd weer goed. Daar gaat de nummer Tranen over. Het is een mooi, gevoelig liedje met veel power.

Kenny B - Closer

Op zijn achtste begon hij te zingen en sindsdien is hij niet te stoppen. Zanger Kenny B maakte muziek in toneelgroep van Surinaamse leger en hij verhuiste naar Nederland toen hij 28 was. Door zijn carriére is hij regelmatig in het buitenland te vinden. De zanger heeft een nieuw single genaamd Closer. Een goed nummer en grote kans dat het een nummer 1 hit word.

Hannah Wants - Oh Really

De Brittishe dj Hannah Wants draait vooral house music. Haar carriére begon in 2002, voordat ze house music begon te draaien had ze een tijdje speed garage gedraait. Het nieuwe nummer Oh Really is niet geschikt voor kinderen en heeft een goede beat, ook deze heeft grote kans om hoog in de hitlijsten te komen.