Muziek Releases: Jeffrey Schenk, Lil' Kleine, Suzan de Reus & Tino Martin

Muziek Releases: Jeffrey Schenk, Lil' Kleine, Suzan de Reus & Tino Martin

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Elke donderdag maakt Showbizznetwork.nl een selectie van de opvallendste muziek releases.

Tino Martin - Vrienden Blijven Doen We Altijd

Tino Martin zit tijdens de coronacrisis niet stil. Nadat hij eerst samen met Gordon diens nummer Als Alles Wat Je Zegt Echt Waar Zou Zijn nieuw leven in blies, is er deze week een samenwerking met collega-volkszanger Quido van de Graaf. Het origineel is van Willeke Alberti en André van Duin, maar de goede vrienden Tino en Quido hebben met hun remake ongetwijfeld ook een hit in handen!

Jeffrey Schenk & Suzan de Reus - De Eerste Keer

Jeffrey Schenk en Suzan de Reus slaan voor de tweede keer de handen ineen. Negen maanden na het nummer Wakker Worden Met Jou steken Jeffrey en Suzan de Songfestival-klassieker De Eerste Keer in een nieuw jasje. De Eerste Keer is het nummer waarmee Maxine en Franklin Brown in 1996 namens Nederland meededen aan het Eurovisie Songfestival. Het duo eindigde met De Eerste Keer op de zevende plaats en met Jeffrey en Suzan kan het nu zomaar weer opnieuw een hit worden!

Kris Kross Amsterdam & Lil' Kleine - Mij Niet Eens Gezien

Na de succesvolle samenwerkingen met onder meer Maan, Emma Heesters en Kraantje Pappie komt Kris Kross Amsterdam nu samen met Lil' Kleine met het nummer Mij Niet Eens Gezien. De nieuwe single is een remake van Toen Ik Je Zag, die precies 10 jaar na de dood van Antonie Kamerling door Kris Kross Amsterdam in een nieuw jasje wordt gestoken. Hoewel het nummer vrijdag pas officieel uitkomt, is de eerste minuut van - het nu al geweldige - Mij Niet Eens Gezien al uitgelekt. 

Edwin van der Toolen - Je Laat De Zon Weer Schijnen

Het zomerse weer laat voorlopig nog even op zich wachten, maar dat maakt Edwin van der Toolen niet uit. Deze week lanceert het jurylid uit de RTL4-show All Together Now de heerlijke zomerhit Je Laat De Zon Weer Schijnen. Ook Edwin zat tijdens de coronacrisis niet stil. Hij gebruikte de tijd in quarantaine om op zoek te gaan naar een nieuwe sound. Dat is zeker gelukt! Het kan niet anders dan dat de zon met deze heerlijke zomerse single van rasentertainer Edwin weer snel gaat schijnen.