Deze week in GTST: De verliefdheid slaat weer toe bij Daan
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: De verliefdheid slaat weer toe bij Daan

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Nog altijd zit Shanti in haar maag met Daan. Ze wil zo graag dat Daan contact houdt met zijn dochter Louise. Alleen weet Rik er niets van. Hij zal hoe dan ook woedend zijn op zijn vrouw. Maar Daan is echt verkeerd bezig. Hij geniet er juist van dat Shanti zijn kant lijkt te kiezen. De afspraakjes tussen vader en dochter lijken een doodnormale zaak te gaan worden. 

Voor Shanti is het duidelijk dat het zo niet kan. Ze wil dat Daan zijn leven weer op de rit krijgt. Dus regelt ze een abonnement op de sportschool. Een beetje meer sporten kan geen kwaad. Alleen zit Daan daar wel helemaal op te wachten? Hij wil alleen maar naar de drank grijpen. Zeker nu het echt op lijkt alsof hij zijn dochter kwijtraakt. 

De hulp van Shanti valt ook helemaal verkeerd. Het gaat zelfs zo ver dat Daan Shanti spontaan kust. Hierdoor is Shanti volledig in de war. Wat heeft dit nu weer te betekenen? Is er een toekomst weggelegd voor Shanti en Daan? Het moet niet gekker worden, de geschiedenis lijkt zich te gaan herhalen. Shanti is pas net getrouwd met Rik en heeft nu al genoeg van hem?

Wat moet Rik wel niet denken tussen de ‘romance’ tussen zijn vrouw en broer. Hij zal woedend worden als hij daar ooit achter komt. Shanti probeert advies in te winnen bij Nina. Maar Nina is overduidelijk. Daan heeft geen gevoelens voor Shanti. Hij maakt ernstig misbruik van de situatie. Net als bij Tiffy. 

Alleen wat doet Shanti met deze gevoelens? Gaat ze Daan nu met andere ogen bekijken? Wat zal ze doen als ze erachter komt dat haar moeder ook met Daan heeft lopen rommelen? Voor Billy is het wel duidelijk. Zij wil niet dat deze alcoholist in de buurt van haar dochter komt. Dus stuurt ze haar aanstaande Richard op hem af. 

Dat loopt volledig uit de hand. Wat er allemaal nog gaat gebeuren is nog maar sterk de vraag. Maar het lijkt er sterk op alsof Shanti in het web van Daan gevangen zit. Kom daar maar eens heel uit. Nina en Tiffy wisten eruit te ontsnappen. Alleen of het Shanti ook gaat lukken? Het wordt nu de hoogste tijd om Rik alles te vertellen. Alleen dan is het wachten tot er weer een confrontatie komt tussen beide broers. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.