GTST-blog: Gelukkig trapt Shanti niet in het plan van Daan
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Gelukkig trapt Shanti niet in het plan van Daan

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het zat Shanti niet echt mee deze week. Ze werd spontaan gezoend door Daan. Hiervan was ze heel even in de war. Daan maakte misbruik van de situatie en probeerde Shanti te misbruiken. Hij genoot van de afspraakjes die zij regelde met zijn dochter Louise. Alleen Shanti kan niet meer liegen tegen haar man Rik. 

Nu is het helemaal oorlog tussen Shanti en Daan. Ze vroeg raad aan Nina, die op haar beurt een eigen geschiedenis met Daan heeft. Hij heeft lopen stoken in haar huwelijk wat leidde tot een scheiding met Bing. Even leek het erop alsof Daan weer bezig was om te stoken in een huwelijk. Het huwelijk van zijn eigen broer!

Na de chantage van Daan ging Shanti uithuilen bij haar moeder Billy. Ook zij heeft zo haar geschiedenis met Daan. Maar dit keer liet Billy haar tanden zien. Zij zette Daan zo onderdruk, zodat hij het wel op moest geven. Alleen blijft Shanti erbij om het Rik allemaal te vertellen. Zal hij haar geloven en haar vergeven? Want leugens in een relatie is vragen om moeilijkheden.

Naast Billy had ook Richard een appeltje te schillen met Daan. De twee kwamen elkaar tegen in de boksring. Het werd een pittige confrontatie met rake klappen. Het heeft er mede voor gezorgd dat Daan hulp is gaan inschakelen. De klap heeft hem doen inzien waar hij mee bezig was. Zou het eindelijk helpen om een goede toekomst op te bouwen? 

Wat zal Rik doen als hij achter het verhaal van Shanti komt. Is Shanti zich nog wel zeker op haar gevoelens? Nina was ook in eerste instantie niet weg van Daan. Maar later kon ze hem toch niet weerstaan. Het is niet te hopen dat Shanti het volgende slachtoffer van Daan gaat worden. Het is zo’n leuk stel: Shanti en Rik. Daar mag Daan echt niet tussen gaan komen. 

Hoogste tijd dat Daan echt gaat veranderen. Geen drank meer én een betere vader worden voor Louise. Of het nog op tijd zal zijn is nog maar zeer de vraag. Gaat het nog verder uit de hand lopen? Het is te hopen voor iedereen van niet. Want dit drama kan mogelijk dramatische gevolgen gaan hebben voor Meerdijk. Dus Shanti, blijf erbij met je hoofd en trap niet in de val van Daan…

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.