GTST-blog: Daan maakt handig misbruik van zijn eigen situatie
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Daan maakt handig misbruik van zijn eigen situatie

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Wat is Daan toch allemaal aan het doen. Zijn hele leven is momenteel in puin. Na de breuk met Nina is het snel bergafwaarts gegaan. Hij begon met drinken en werd al snel verslaafd. Zijn familie zag het met lede ogen aan. Het is vooral voor Louise heel moeilijk allemaal. De jeugdzorg vond dat het tijd worden om Louise uit huis te plaatsen. 

Rik en Shanti stonden te springen om pleegouders te worden. Voor Daan is het een doorn in het oog. Hij is zijn dochter nu voor een aantal maanden kwijt. Of hij ooit weer voor Louise mag zorgen is nog erg onduidelijk. Het ziet er allemaal niet heel goed uit voor Daan. Vooral Shanti heeft het er maar moeilijk mee. 

Ineens is ze helemaal om. Ze regelt stiekem een ontmoeten tussen Daan en Louise. Geef je Daan één vinger dan pakt hij de hele hand. Dat ondervond Shanti meerdere malen. Voor Daan is het niet genoeg. Hij kan niet zonder zijn dochter en wil haar stiekem blijven zien. Rik weet niets van de ontmoetingen tussen Daan en Louise. 

Het lijkt erop alsof Daan een volgend slachtoffer voor ogen heeft. Trapt Shanti werkelijk in de ´zielige´ praatjes van Daan? Hoelang kan ze het nog geheim houden voor Rik? Het kan niet lang goed blijven gaan rondom deze situatie. Het gaat hoe dan ook uitkomen. Het lijkt wel alsof Shanti met andere ogen naar Daan kijkt. Ontwikkelt Shanti misschien gevoelens voor de broer van haar man?

Voor Daan is Shanti slechts een volgend ‘slachtoffer’. Na Tiffy hoopt Daan op een volgende vrouw die medelijden met hem krijgt. Alleen is Shanti niet zo om daar op in te gaan, toch? Ze heeft het nu zo goed voor elkaar. Ze laat dit toch niet in haar huwelijk komen? De twee hadden al vaker ruzie over Daan. 

Zeker toen Shanti’s moeder, Billy, een valse streek leverde. Door een actie van haar ging alles heel snel bij de kinderbescherming. Daan kan maar niet van de drank afblijven. Zijn baan is hij inmiddels ook al kwijt. Dus klampt hij zich aan alles en iedereen vast. Alleen is hij bij Shanti aan het verkeerde adres. Of gaat Shanti echt de verkeerde kant op? Laten we dat toch maar niet hopen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.