Deze week in GTST: Daan speelt behoorlijk met zijn leven
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Daan speelt behoorlijk met zijn leven

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Ineens gaf Daan zijn baan op bij de recherche. Hij voelde zich te veel bedreigd door Ludo en Richard. Dus besloot Daan om voor Ludo te gaan werken. Als een soort nieuwe Leon probeert hij Ludo te ondersteunen. Alleen is het wel helemaal een slim idee van Daan? Volgens Rik is het allemaal spelen met vuur. 

Maar Daan heeft een dubbele agenda. Hij hoopt juist om Ludo, Richard én Billy te pakken te krijgen. Alleen heeft Daan wel door waar hij mee bezig is? Ludo heeft allang door dat er iets niet helemaal klopt. Volgens Ludo is het allemaal wel erg toevallig wat er allemaal gebeurd. Hij vertrouwt Daan namelijk niet helemaal. 

Hij heeft immers Daan onder druk gezet in de zaak rondom Leon. Dat heeft ervoor gezorgd dat Daan wel moest stoppen met het lopende onderzoek. Alleen mede dankzij de hulp van Daan is Billy opgespoord. Nu is het voor Daan van groot belang om zowel Ludo, Richard als ook Billy terug te pakken. Maar of zijn plan wel helemaal gaat slagen? 

Verliefdheid in huize Verduyn

Merel heeft de grootste moeite om de verliefdheid voor Marwan te onderdrukken. De twee komen elkaar steeds tegen. Vooral Merel heeft grote moeite om hier mee om te gaan. Beide weten ze dat het geen goed idee is. De verliefdheid wordt met de dag groter. Ondertussen heeft Demi niets in de gaten. Zij hoopt nog altijd dat Marwan ook verliefd is op haar. 

Daar blijft het niet bij. Saskia zit met haar hoofd nog volledig bij Roman. De twee hebben samen een congres samen. Dat is er één inclusief een overnachting. Saskia zit er erg tegenop want ze blijft maar met Roman in haar maag zitten. Of Saskia toegeeft aan haar verwarde gevoelens voor haar baas? Ze heeft het toch goed voor elkaar met Julian?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.