Deze week in GTST: Mini wereldreis op de planning in huize Bouwhuis
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Mini wereldreis op de planning in huize Bouwhuis

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Na het vertrek van Lucas, Tiffy en Wolf is het stil in huize Bouwhuis. Het nieuws dat Sam, Linda’s dochter gaat trouwen, komt als een verrassend nieuwtje binnen. Voor Linda staat het vast dat ze naar de bruiloft wil komen. Alleen even voor de informatie: Sam woont in Amerika. Daar ga je dus niet zomaar eventjes naar toe. 

Haar plan is om een mini rondreis te plannen met Anton. Ze wil even weg van Meerdijk en genieten van een avontuur. Alleen Anton is niet heel enthousiast. Voor hem zijn er een aantal obstakels. Zo kan hij de praktijk niet zomaar alleen laten. Plus Ludo heeft hem heel hard nodig. Wat is dat voor nieuws voor Linda? 

Wanneer ze even belt met collega’s van Anton, komt ze met goed nieuws. Ze lijkt het allemaal geregeld te hebben. Dus een avontuur lijkt haar en Anton niet meer in de weg te staan. Krijg Anton maar eens enthousiast over iets. Als iemand dat voor elkaar kan krijgen, dan is het Linda wel. Maar kan Meerdijk het tweetal wel missen?

Ludo heeft Anton keihard nodig. Alleen laat hij dat niet echt merken. Janine heeft weer veel steun aan Linda. De twee vriendinnen delen lief en leed met elkaar. Maar Janine is ook nog altijd met die Indra bezig. Linda blijft erbij dat Janine daar mee moet stoppen. Deze onenigheid zorgt voor de nodige spanningen tussen de twee vriendinnen.

Dus eigenlijk is het wel even goed dat ze er even tussenuit gaan. Maar wat ook heel leuk zou zijn is dat Sam en haar verloofde in Meerdijk gaan trouwen! Hoe leuk zou het zijn als Sam even weer haar gezicht in Meerdijk laten zien. Dan kan haar broertje, Rover, ook even terugkeren. Een mini familiereünie zou niet verkeerd zijn. 

Maar als Linda en Anton echt besluiten om te vertrekken, komen ze dan wel weer terug. Meerdijk verliest zo wel heel veel inwoners in een korte tijd. Dat kan toch niet helemaal de bedoeling zijn? Laten we niet op de zaken vooruitlopen. Het kan zomaar zijn dat Linda alleen naar Amerika vertrekt. Dat zou wel erg jammer zijn. 

Op de hoogte blijven over GTST én gezellig meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!