Deze week in GTST: Lydia wordt onder druk gezet door Daan
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Lydia wordt onder druk gezet door Daan

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Daan denkt het allemaal goed voor elkaar te hebben. Zijn plan om Ludo, Billy en Richard te pakken lijkt ineens mis te lopen. Huishoudster Lydia vindt een camera die door Daan in huize Sanders is geplaatst. Hier schrikt Lydia zichtbaar van. Voor Daan staat er behoorlijk veel op het spel. Want hij ziet zijn plan behoorlijk in het water lopen.

In huize Sanders is een groot feest aan de gang. De kleine Max wordt alweer vier jaar. Dat is voor Daan een mooi moment om Lydia onder druk te zetten. Voor zijn eigen veiligheid is Daan bezig met een onderzoek. Niemand mag weten van de camera. Dan moet Lydia ook nog samenwerken met Daan. Kan Lydia haar mond houden tegenover Ludo en Janine?

Om het allemaal nog erger te maken komt Nola ook nog tussen beide. Het lijkt erop alsof ze doorheeft dat er iets niet helemaal klopt. Maar Daan weet zich er gemakkelijk onderuit te praten. Voor hem staat er te veel op het spel om het plan te laten mislukken. Daarom heeft hij zijn handen vol met de argwanende Lydia.

Anton´s probleem

Voor Anton breekt een lastige tijd aan. Zijn erectie klachten blijven hem maar achtervolgen. Hoogste tijd voor een gesprek met een deskundige. Het wordt hem duidelijk dat het voor Linda ook erg vervelend is. De twee leren juist open en eerlijk te zijn naar elkaar. Het gesprek met de deskundige was niet voor niets. De twee hebben er allemaal veel aan. 

Het lijkt erop alsof ze dichter naar elkaar toe groeien. De twee hebben al zoveel meegemaakt. Dit is ook nog met gemak op te lossen. Anton is bang dat Linda bij hem weggaat. Maar daar wil Linda niets van weten. De twee zijn nog dolgelukkig met elkaar. Van een breuk is dus gelukkig geen sprake. Dus in huize Bouwhuis is het weer (even) rustig.

Goede Tijden, Slechte Tijden iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.