GTST-blog: Confrontatie Richard en Indra bereikt kookpunt
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Confrontatie Richard en Indra bereikt kookpunt

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het plan van Janine is aan het lukken. Ze is vanuit het niets echt een Sanders geworden. Ludo mag blij zijn met zo’n vrouw. Haar plan had alles te maken om Richard en Billy te raken. Hiervoor riep ze de hulp in van Indra, een ex van Richard. Nadat Janine haar vertrouwen had gewonnen, was het plan eigenlijk al een succes. 

Via Janine krijgt Indra een baan als cateringmedewerkster. Haar eerste klus is meteen een bruiloft. Het kan natuurlijk niet anders dan dat het de bruiloft van Richard en Billy is. Alleen weet Indra niet waar ze aan het werk is. Totdat ze ineen oog in oog met haar ex staat. Beide zijn totaal in shock om wat ze zien. 

Janine kan het allemaal meemaken. Zij heeft een kleine camera op de outfit van Indra geplaatst. Dus merkt ze alles van de hele bruiloft. Indra maakt zich meteen uit de voeten. Eenmaal buiten belt ze met Janine. Ze weet zich geen raadt meer. Dit kan haar toch niet gebeuren? Maar Janine pept haar weer op. 

Met lood in de schoenen gaat Indra terug naar de bruiloft. Ze is er nog net getuige van hoe Richard zijn jawoord aan Billy geeft. Alleen heeft Richard vrijwel geen ogen voor zijn kersverse vrouw. Hij zit in gedachten volledig bij Indra. Hoe kan zij nu ineens weer opduiken? Precies op zijn bruiloft nog wel? Om het allemaal erger te maken is Indra voor Billy ook geen vreemde. 

Zij wist Billy er te van overtuigen om toch te trouwen. Hoewel ze toen nog niet wist dat Richard de man van Billy zou worden. Hoe gaat Indra hiermee om? Kan ze zich groot houden op de bruiloft? Klapt ze open tegenover Billy? Wat gaat Richard hiermee doen? Hij is zichtbaar van slag om het weerzien. 

Alleen ontstaat er nu weer actie op reactie. Als Richard hoort dat Janine hierachter zit, begint het machtspelletje weer van voren. Of is Richard nu schaakmat gezet door Janine? Hebben Richard en Indra nog gevoelens voor elkaar? Ontstaat er misschien weer iets moois tussen de twee? Maar dan heb je Billy nog natuurlijk. Die mag zeker niet onderschat worden. 

Het is in ieder geval nooit saai op een bruiloft in Meerdijk. Of het huwelijk tussen Richard en Billy lang stand zal houden betwijfel ik sterk. Je weet van te voren al dat het gaat mislukken. Dit keer met een beetje hulp van Janine. Haar aanpak bevalt mij wel. Een beetje een vrouwelijke Inspector Gadget. Ja Meerdijk mag wel oppassen voor Janine. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.