GTST-blog: Gebroken hart van Billy is niet te lijmen
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Gebroken hart van Billy is niet te lijmen

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Een grote shock voor Billy. Haar kersverse echtgenoot, Richard, ging vreemd. Niet met de eerste de beste, maar met zijn ex, Indra. Deze Indra heeft ervoor gezorgd dat Billy toch haar jawoord gaf aan Richard. Alleen dook diezelfde Indra het bed in met Richard. Of het de bedoeling was of niet, het is gebeurd. 

Leon, de medewerker van Ludo én Janine, heeft er beelden van weten te maken. Deze beelden logen er niet bepaald om. Billy kan haar ogen niet geloven en is woedend. Ze wil niet eens weten waarom het gebeurd is. Ze is woedend en vol verdriet. Haar huwelijk is in één klap uit één gevallen. Maar Richard legt zich er niet bepaald bij neer. 

Voor hem is het overduidelijk dat Ludo er meer van weet. Dan nog is hij het bed in gedoken met Indra. Dat heeft hij geheel zelf gedaan. De gevoelens tussen hem en Indra zijn gewoon nog veel te sterk. Dat valt gewoon niet uit te leggen. Het is over en uit tussen de twee. Wat Richard ook probeert, Billy is er klaar mee. 

Ze huilt even uit bij haar dochter, Shanti. Maar die heeft op haar beurt ook weer liefdesverdriet. Het zit beide vrouwen niet echt mee in de liefde. Alleen hoe moet het nu verder? Billy en Richard zijn ook zakenpartners. Dat is ook heel snel over en uit. Billy is al bezig om hem uit het bedrijf te krijgen. De scheiding is ook al aangevraagd. 

Vreemdgaan is dus helemaal het einde van een huwelijk. Het gaat Richard niet lukken om zijn vrouw terug te winnen. Alleen denkt hij dat Ludo er meer van weet. Volgt er nu weer actie op reactie? Waar houdt het nu precies op? Gaat het nu weer van kwaad naar erger? Of gebeuren er nog compleet andere dingen?

Het kan zijn dat Ludo een goedmaakpoging gaat doen. Hij krijgt er lucht van dat Janine er meer van weet. Dankzij haar plan is het nu over en uit tussen Billy en Richard. Kan Ludo daar mee leven? Of speelt hij open kaart? Dat zal hopelijk toch niet gaan gebeuren. Want dan is het pas echt wachten op een vervolg. 

Voor Billy is het haar tweede huwelijk in een korte tijd wat mislukt. Niet zo lang geleden gaf Billy nog haar jawoord aan Ludo. Dat had gelukkig hele andere redenen. De twee werden gedwongen om met elkaar te trouwen. Dat staat geheel los van de huidige situatie. Komt Billy deze klap wel te boven? De tijd zal het gaan leren. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.