GTST-blog: Het leven van de familie Sanders is in groot gevaar
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Het leven van de familie Sanders is in groot gevaar

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Wanneer Janine denkt dat haar plan gewerkt heeft, is Ludo nog voorzichtig. Het hele plan rondom Indra was een gevaarlijke zet. Hiermee heeft Janine zich in groot gevaar gebracht. Wat weten we nu helemaal over die Indra? Is ze niet ontzettend labiel? Voor Janine is het allemaal goed afgelopen. Ze heeft bijna wat ze hebben wilde. 

Indra ging naar bed met de getrouwde Richard. De beelden kwamen bij Billy, die daarop woest werd. Maar Richard rust niet totdat hij de hele waarheid hoort. Na lang aandringen kan Indra niet meer liegen. Ze geeft toe dat Janine achter het hele plan zat. Dat wilde Richard horen en liet Indra wederom achter. 

Hij haastte zich meteen naar Billy. Zijn vermoeden bleek te kloppen. Janine zat achter het hele idee van Indra. Maar voor Billy speelt dat geen rol. Zij wil niets meer te maken hebben met Richard. Voor haar is het duidelijk dat Richard niet te vertrouwen is. Helaas voor Richard, maar Billy is beter af zonder hem. 

Alleen is Richard nu woedender dan ooit. Hij zint natuurlijk op wraak op Janine en natuurlijk ook op Ludo. Net wanneer Janine en Ludo samen genieten van elkaar, gaat de deurbel. Meteen gaan alle alarmbellen af: Richard die voor de deur staat? Het is niet Richard, het is Indra. Ze is teruggekeerd naar Meerdijk. 

Janine is even in shock om Indra te zien. Ze wacht af wat Indra te vertellen heeft. Ze geeft toe dat Richard nu alles weet. Van het hele plan, van het geld, werkelijk alles. De wereld lijkt even in te storten voor Janine.  Is nu werkelijk alles voor niets geweest? Wat gaat Richard nu doen? Zint hij echt op wraak? Wat is hij precies van plan?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.