GTST-blog: Pittige confrontatie, Ludo pakt Richard keihard aan
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Pittige confrontatie, Ludo pakt Richard keihard aan

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Richard en Billy zijn maar wat blij. Eindelijk hebben ze het veilinghuis van Ludo in handen. Zij denken dat ze nu gewonnen hebben. Ze hebben Ludo precies waar ze hem willen. Maar dat is natuurlijk nog niet genoeg. Dit is pas het begin voor het beruchte tweetal. Wanneer stoppen zij met hun acties? Op de opening van het veilinghuis kwam Ludo zelf ook kijken. Het deed hem zichtbaar pijn om Richard en Billy te zien. 

Ludo zou Ludo niet zijn als hij een plan had. Hij nodigde Richard bij hem thuis uit. Voordat het zo ver was moesten eerst Lydia en Janine het huis uit zijn. De zakenman van Meerdijk wilde graag alleen zijn met Richard. Eenmaal binnenlopen de spanningen hoog op. Richard doet er alles aan om Ludo uit de tent te lokken. Maar zou Ludo echt zomaar opgeven? Is het echt zo snel voorbij tussen de rivalen?

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Ludo zich in een pak gehesen. Zijn baard is weg en zijn wilde coupe is ook verleden tijd. Het lijkt wel alsof Richard en Billy hem het zetje hebben gegeven wat hij nodig had. Nu lijkt het er sterk op alsof Ludo terug is. Voor Ludo is er maar één ding belangrijk: hij wil het veilinghuis terug. 

Hierop gaat Richard niet in. Het is voor hem veel te fijn om het veilinghuis in handen te hebben. Van stoppen is totaal geen sprake. Richard wil meer, veel meer. Hij wil doorgaan totdat Ludo werkelijk niets meer heeft. Zou Ludo het echt zo ver laten komen? Die fout heeft hij één keer eerder gemaakt door Martine Hafkamp te onderschatten. 

Maar door het hele booreiland avontuur is Ludo terug. Hij is terug en sterker dan ooit. Dat lijkt momenteel nog niet, maar hij komt er wel weer. Even, heel even, was de oude bekende Ludo weer te zien. Dat zorgde meteen voor angst bij Richard. Want Ludo hield Richard onder schot. Voor hem is het nu helemaal klaar. Richard heeft een grove fout gemaakt. Onderschat nooit je tegenstander, zeker niet als hij Ludo Sanders heet.

Op de hoogte blijven over GTST én gezellig meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!