Love Island-afvaller Morris koestert bromance: ‘Band met Job is uniek’
Bron: RTL / Nick van Ormondt

Love Island-afvaller Morris koestert bromance: ‘Band met Job is uniek’

Geschreven door Sandra van Duijvenvoorde

Afgelopen donderdag moest Morris de villa van Love Island 2021 helaas verlaten. Zijn verblijf in de villa was kort, maar krachtig! Wij vroegen hem hoe hij zijn tijd in de villa heeft ervaren en of hij wellicht nog een toekomst ziet met één van de islanders.

Hoe voelde het om de villa te moeten verlaten? Had je het verwacht?

Het kwam natuurlijk niet als donderslag bij heldere hemel! Rowenna en Donny zijn samen op date geweest en hadden natuurlijk bij de challenge een flinke kus gegeven. Dus wist ik wel dat er bij de vuurkorf het een en ander ging gebeuren. Toen Donny niet hoefde te kiezen zag ik het steeds meer en meer aankomen, maar toch hoopte ik dat het nog niet voor mij klaar zou zijn. Ik had net eindelijk m’n draai gevonden en toen vloog ik er uit.

Je zat als laatste in een koppel met Rowenna, zag je daar een toekomst in?

Rowenna heeft zeker toekomst, maar of die met mij zal zijn weet ik natuurlijk niet. Het is echt een toppertje en we konden altijd heel goed praten en lol trappen met elkaar. We zullen elkaar zeker nog wel een keer spreken! Ze is echt een gezelligheidsdier, net zoals ik.

Met wie van de meiden had jij de meeste klik? Noem je top 3.

Een top 3 vind ik heel lastig te benoemen, want het zijn echt stuk voor stuk mijn vriendinnen geworden. Ik heb veel met iedereen gepraat en dat was niet alleen maar lang leve de lol. Ook bespraken we natuurlijk hoe we ons voelden en hoe we elkaar konden helpen om de villa als thuis te laten voelen. Mijn top 3 ga ik verbreden naar een top 5, zonder volgorde hoor!

  • Rowenna
  • Esmee
  • Minn
  • Rosa
  • Nina

Zou je met één van de meiden in Nederland nog een keer willen afspreken? 

Ik wil sowieso iedereen nog heel graag weer zien. Die band die we met z’n allen hebben opgebouwd was echt! Daarom gaan we elkaar sowieso nog vaak zien. Minn en ik wonen nog geen kilometer van elkaar vandaan, dus zullen we zeker een Rotterdams bakkie pleur drinken met elkaar. Maar ik vind iedereen toppers, dat zeg ik uit mijn hart.

Job en jij waren erg close, denk je dat jullie elkaar in Nederland meer gaan zien?

Job en ik waren vanaf dag 1 heel close, ik liep de villa in en zag die pretbek al staan. We konden de energie die we beiden hadden heel makkelijk samen combineren. Dus als we weer een paar mooie streken of grappen wilden uithalen zetten we de energiecentrale aan, en was er genoeg energie voor heel de villa! Zo’n band die we in zo’n korte tijd hebben gecreëerd is natuurlijk uniek, en dat gaan we zeker koesteren.

Wat was voor jou het hoogtepunt in de villa? En wat het dieptepunt?

Mijn hoogtepunt was eigenlijk ook weer mijn dieptepunt. Toen ik naar huis ging en ik nog even de groep kon toespreken besefte ik pas echt wat we samen voor avontuur hebben beleefd en wat er voor sterke band met elkaar is opgebouwd. Dat ontroerde me heel erg. Mijn dieptepunt was natuurlijk 30 minuten later dan mijn hoogtepunt. Ik besefte nog helemaal niet dat het echt echt klaar voor me was. Pas toen ik de villa uit was met mijn koffers en ik uit de ‘Love Island-bubbel’ was gestapt kwam de man met de hamer even langs en die zette me gelijk met twee benen op de grond.

Wat zou je de andere Islanders willen meegeven? 

Ik heb de Islanders al bij mijn vertrek duidelijk gemaakt dat vriendschap ook een heel mooi iets is om te hebben. Natuurijk is liefde de insteek van het hele programma en ging ik daar keihard voor, maar toen er uiteindelijk niet op dat moment de juiste persoon voor mij tussen zat ben ik dicht bij mezelf gebleven. Daarom wil ik aan iedereen meegegeven dat je altijd moet blijven lachen. Geniet van het leven want het duurt maar even en doe gewoon alles wat je leuk vindt! Want dat duurt het langst.

Wat vond je van je deelname aan Love Island? Was het wat je verwacht had? 

Love Island was helemaal nieuw voor mij, maar ik ben heel blij met dit geweldige avontuur! Natuurlijk had ik misschien verwacht en gehoopt dat er een mooie dame voor me tussen zat waar ik een beetje vlinders van kreeg, maar daar kies je natuurlijk niet voor! Liefde komt meestal op het moment dat je het minst verwacht.

Niks missen van Love Island 2021? Word lid van onze Facebook-groep!