Deze islanders moeten Love Island verlaten
Bron: RTL / Nick van Ormondt

Deze islanders moeten Love Island verlaten

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Afgelopen 2 weken hebben Ali, Carlyn en Morris het eiland al moeten verlaten. Vandaag stond er alweer een herkoppeling op de planning, omdat afgelopen zaterdag een nieuwe bombshell Sarah de villa binnen kwam lopen. 

De mannen voor deze herkoppeling aan de beurt. Dit zou betekenen dat één van de dames over zou blijven en dan de villa moet verlaten. Sarah mocht ook bij de andere dames gaan staan voor de herkoppeling. Alle koppels waren bijna allemaal weer gevormd alleen Jim moest nog een keuze maken. En dit was een hele moeilijke keuze voor Jim omdat hij in een koppel zit met Minn maar ook interesse heeft voor Sarah. Jim zegt dat hij zijn gevoel moet volgen en kiest voor Sarah. Dit betekent dat het Love Island avontuur voor Minn er helaas op zit.

Maar Holly verteld de islanders dat Minn niet de enige is die de villa gaat verlaten. Alle koppels krijgen vijf minuten de tijd om samen te overleggen om daarna aan Holly te vertellen welk koppel het minst kans heeft op ware liefde. En dat koppel zou samen met Minn de villa van Love Island verlaten. De koppels vertelden met spijt in hun hart dat ze bij Francesco en Rosa alleen vriendschap zagen en dit niet zou uitbloeien tot ware liefde. Toen Francesco en Rosa zelf aan de beurt waren om hun keus te vertellen, zeiden ze dat ze hunzelf graag naar huis wilde sturen omdat ze zelf ook niet meer dan vriendschap bij elkaar zagen. 

Dit betekent helaas dat vanavond drie islanders de villa moeten verlaten en ik denk dat niemand dit aan zag komen vanavond. Minn, Fransesco en Rosa, we gaan jullie missen!