Love Island 2021: Islanders ontstemd na moeilijk besluit van Esmee
Bron: Videoland

Love Island 2021: Islanders ontstemd na moeilijk besluit van Esmee

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Elke zondag blikken we terug op de meest opvallende gebeurtenissen van Love Island.

De vierde week van Love Island is alweer op zijn eind gekomen. De weken vliegen voor ons ontzettend hard voorbij. Na een heftige week met een spannend open eind, ga ik je nu verder op de hoogte brengen wie nou Joey eigenlijk gekozen heeft en hoe de rest van de week verlopen is. 

Cliffhanger

En dan was daar het spannende moment, komt Joey alleen de villa ingelopen of heeft hij iemand meegenomen? Hij gaat voor het witte doek staan, steekt zijn hand uit en komt samen met Luna de villa binnengelopen. Dit betekent helaas voor Yasmin dat ze nu single is en dit samen met Sarah. Loesje en Paulo zijn gekozen als favoriete bombshell. Ze mogen hierbij samen met hun koppelpartner op dubbel date. Dit was wel redelijk ongemakkelijk omdat eerst Deniz wie nu met Loesje is. En Nina nu samen met Paulo is. Hun samen eigenlijk eerst een koppel waren. Ik moet wel zeggen dat de koppels best veranderd zijn en dit had ik eigenlijk niet zien aankomen.

Dirty Dancers

De mannelijke islanders proberen de vrouwelijke islanders gek te maken door middel van een leuke outfit en sexy dancemoves om zo de hartslagmeter compleet op hol te laten slaan. En dit proberen de vrouwen ook bij de mannen. De uitslag is dat de vrouwen het meeste gek werden en daarbij hebben de mannen gewonnen. De mannen mogen als prijs iemand op date sturen. Na kort overleg hebben ze besloten om Jim en Raina samen op de date te sturen. Die volgende ochtend krijgen Jim en Raina samen een ochtend date en geeft Jim een armbandje aan Raina om aan deze eerste date herinnerd te worden. Wat lief!

VivaLasVegas

De mannen imponeren de vrouwen nog even een keer en gaan daarna samen ten onder in het glibberbad om daarna ten huwelijk gevraagd te worden. Maar dan, er stapt een onbekend gezicht de auto uit en zijn naam is Koen en daarbij is hij een nieuwe islander. En laat vrijwel gelijk blijken dat hij Loesje wel ziet zitten. Je merkt dat Deniz dit erg lastig vindt.

De vuurkorf

De mannen zijn aan zet om hun koppelpartner te kiezen. Koen mag als eerste kiezen met wie hij graag een koppel wil vormen. En wat eigenlijk te verwachten was, is dat Koen voor Loesje kiest.

  • Joey kiest voor Luna
  • Jim kiest voor Raina
  • Paulo kiest voor Nina
  • Donny kiest voor Rowenna
  • Job kiest voor Esmee

En dan als laatste is Deniz aan de beurt en moet hierbij de keus maken tussen Sarah en Yasmin. Hij vindt dit een moeilijke keuze omdat hij een goed gevoel had in een koppel met Loesje. Maar kiest dan nu voor Sarah wat betekend dat Yasmin de villa moet verlaten.

Maar dan…

Holly verteld dat zij niet de enige is die naar huis gaat. Er zal ook een koppel de villa verlaten. Ze vertelt erbij dat Loesje en Koen automatisch veilig zijn. Holly verteld verder en zegt dat er drie islanders gekozen zijn als favoriet in de villa en deze ook automatisch veilig worden gesteld. Dit zijn Rowenna, Job en Esmee. Maar één iemand is de publiekslieveling en dat is Esmee! Helaas zit aan deze titel ook een keerzijde. En dat betekent dat zij moet bepalen welk koppel Love Island moet verlaten. Nadat ze van Holly een minuut kreeg om na te denken. Kiest ze met spijt in haar hart er voor om Deniz en Sarah naar huis te sturen. Alle islanders zijn hier erg verdrietig om.

Nieuwe islanders

De villa is nog maar net bijgekomen dat drie islanders het eiland moesten verlaten of de nieuwe islander loopt die villa alweer binnen. Haar naam is Sandra en laat haar oog op het eerste blik vallen op Joey en Donny. Vlak daarna krijgt Loesje een berichtje en staat er dat Gwindo op haar wacht in de hideaway. Dit betekent na Sandra dat dit ook een nieuwe islander is. Op het moment gaat de interesse van Gwindo uit naar Loesje en Nina. 

Wat was dit toch weer een heftig weekje voor de Islanders. Ook moet ik zeggen dat de nieuwe koppels na Casa Amor best goed klikken samen. Maar helaas is niks zeker op Love Island en kan dit bij elke nieuwe islander weer veranderen. Ik ben erg benieuwd hoe de komende week verloopt met de twee nieuwe islanders!