Deze week in GTST: Feestvreugde bij de familie Verduyn
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Feestvreugde bij de familie Verduyn

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Het zijn spannende uren voor Merel. De oudste dochter van Julian en Saskia wacht op de uitslag van haar examen. Is ze geslaagd of niet dat is de grote vraag. Het was een vrij heftige periode voor de familie Verduyn. De hele zwangerschap van dochter Demi was voor iedereen vrij intens. Net nu iedereen het een plekje gegeven heeft, rakelt bij Demi de gedachte weer omhoog.

Het is een feestelijk nieuws voor Merel. Ze is geslaagd en dus is het tijd voor een feestje. Van Bing mag Julian Boks afhuren om daar een feest te geven. Voor Demi is het allemaal te veel. Al de feestvreugde en herinneringen aan een kleine Merel, doen Demi denken aan haar zoontje Tom. Ze mist hem meer dan ze wil toegeven. 

Ze zoekt contact met de pleegouders van Tom. Ze wil dolgraag Tom weer zien. Voor haar familie houdt Demi zich groot. Na alle aandacht op Demi, legt Julian meer de aandacht op Steef. De zoon des huizes lijkt erg veel te gamen. Is het zijn manier om met het verdriet om Tom om te gaan? Het was voor hem ook geen makkelijke periode. 

Julian en Saskia hebben niet door hoe Demi er werkelijk aan toe is. Ze houdt zich groot tegenover iedereen. Maar wanneer ze Marwan tegen het lijf loopt, merkt hij dat haar iets dwars zit. Tegenover hem durft ze eerlijk te zijn. Ze mist Tom, meer dan ze zou denken. Bestaat er een kans dat ze Tom straks weer terug wil? 

Net nu Julian dacht dat de rust weergekeerd was, lijkt er weer een nieuw hoofdstuk aan te breken. De kans lijkt erg groot dat Demi Tom terug wil. Maar hoe past Tom binnen het gezin? Is er ruimte voor de kleine Tom? Hoe ziet Demi dat precies voor zich? Misschien was adoptie toch niet zo’n goed idee?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.