Deze week in GTST: Familie Verduyn moet verder zonder Julian
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Familie Verduyn moet verder zonder Julian

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Shanti wil weer nuttig bezig zijn, dus pakt ze haar werk bij de Koning weer op. Ze wil Rik haar medisch dossier niet laten inzien. Rik vindt dat Shanti moet vertellen wat er gebeurt is in de flat, maar tijdens het gesprek krijgt ze flashbacks. Terwijl ze aan het werk is, ziet Laura haar ineens weg lopen. Rik gaat zoeken. Waar zou Shanti zitten en zal Rik haar vinden?

Julian heeft zes maanden celstraf gekregen en zit dus vast. Zijn gezin moet nu verder zonder hem. Saskia probeert grip te krijgen op het huishouden. Steef en Demi stellen haar gerust en helpen mee. Gaan ze het redden? Ondertussen is Saskia gevraagd door Linda om tijdelijk in te vallen in de praktijk, maar dokter Luuk bied haar al snel aan om zijn assistente te worden. Zou ze hiermee akkoord gaan?

Jaloers?

Merel is begonnen bij de Politieacademie. Lynn en Merel hebben met elkaar afgesproken om gezellig bij te kletsen in de Koning. Als Lynn nog aan het werk is, komt Merel binnen met een jongen genaamd Jurre. Ze hebben het erg gezellig. Wanneer Merel weggaat gaat Jurre met haar mee. Lynn ziet dit en gaat hun achterna. Hoe loopt dit af? Is ze jaloers?

Nola gaat op schoolkamp en Nina en Bing vinden dit erg lastig. Nola stuurt Nina een appje dat ze goed is aangekomen. Later krijgen Nina en Bing een telefoontje dat Nola niet lekker is geworden, maar is dit echt zo?

Veiling

Daan heeft een date en daar heeft ie erg veel zin in. Maar met wie?. In het veilinghuis staat er een veiling op de planning en Ludo daagt Daan en Stefano uit om het niet te verpesten. Stefano doet een poging om Jacobs in te palmen tot ergernis van Daan. Zal dit hem lukken?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!