GTST-blog: De familie Verduyn heeft veel te regelen
Bron: RTL/Jasper Suyk

GTST-blog: De familie Verduyn heeft veel te regelen

Geschreven door Annemarie van der Ploeg Laatste update:

Elke vrijdag blikt Annemarie terug op de voorbije week in GTST.

Demi vindt de combinatie Tom en school een heel geregel. Ze heeft nog werk te doen. Maar dan neemt Steef het op Tom passen over. Als hij oppast, valt hij in slaap. Als Steef moet werken, neemt hij Tom mee naar de buurtsuper waar Marwan het oppassen weer overneemt. Het blijft een puinhoop in huize Verduyn. Als Demi hoort hoe Daan zijn oppas regelt, gaat ze naar hem toe. Ze spreekt met hem af dat zijn oppas overdag op Louise en op Tom past en dat zij het na schooltijd weer overneemt. Daan gaat akkoord.

Steef bezoekt Julian in de gevangenis en verzekert hem dat het goed met hem gaat op wat kleine dingen na. Linda stelt Saskia voor om samen de baan van doktersassistente te gaan invullen. Saskia is echter bang dat zij daarmee een deel van haar salaris moet inleveren. Linda overlegt daarop met Luuk en deze verzekert dat het goed komt. Henk wil voor Steef invallen bij de buurtsuper omdat deze naar school moet. Steef is het er niet mee eens want hij heeft het geld nodig voor het huishouden. Henk belooft dat hij het geld niet zelf zal houden en daarop wil hij met Marwan afspreken dat deze het op de rekening van Steef stort.

Shanti is nog steeds erg in zichzelf gekeerd. Zij zit voor de tv en wil niet eten. Rik krijgt geen contact met haar en besluit te gaan sporten. Op de sportschool leeft hij zich uit en praat hij met Bing. Bing biedt Rick ook aan om een nachtje bij hen te blijven slapen om tot rust te komen. Shanti blijft afwezig en neemt ook de telefoon niet op. Als Nina voor de deur staat, doet ze ook niet open. Bing, Nina, Saskia en Daan komen bij Rik thuis om schoon te maken. Als Saskia per ongeluk het lakentje van Jasmijn wast, is Shanti van streek. Als Rik probeert met Shanti te praten, gaat deze naar de Koning om te werken. Dan gaat Rick maar in huis klussen. Maar het lukt Rik ook later niet om contact met Shanti te krijgen.

De familie Sanders bereidt zich voor op de familie fotoshoot. Bing heeft de kinderen afgemeld op school met het excuus dat ze voedselvergiftiging hebben. Iedereen kleedt zich om. Max wil een prinsessenjurk aan en Stefano vindt het belachelijk. Maar iedereen gaat toch met elkaar op de foto. Daan moet er van Ludo ook bij komen, tot ergernis van Stefano. Nola moet met Bing en Nina praten over haar zakgeld omdat ze gewoon geld van de tafel had meegenomen. Ze krijgt van haar ouders weer een nieuwe gele jas. Als ze naar school gaat moet ze deze aantrekken van Bing. Als Nina uit school komt, heeft ze nat haar en zegt dat haar tas en jas zijn gestolen.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!