Bioscoop Releases: Zwaar Verliefd 2,  The Mauritanian en The Forever Purge
Bron: Pathe

Bioscoop Releases: Zwaar Verliefd 2, The Mauritanian en The Forever Purge

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk mogen we weer naar de bioscoop.Nu de bioscopen weer open mogen, zijn er dus genoeg nieuwe films te bekijken op het witte doek. Wij houden je twee keer per maand op de hoogte van de nieuwste bioscoop releases. 

Zwaar Verliefd 2

In dit vervolgos de eerste film maakt romantiek plaats voor intimiteit. Isa en Ruben besluiten de volgende stap te zetten in hun relatie en gaan samenwonen. Door deze verandering maakt het stel kennis met de dagelijkse sleur en realiteit. De verschillende interesses en achtergronden blijven de relatie op de proef stellen. De relatie lijkt helemaal op een breekpunt te staan wanneer Ruben een timmerklus krijgt aangeboden en de ogenschijnlijk ideale man voor Isa in haar leven komt. Of de relatie stand houdt is vanaf 24 juni te zien in de bioscoop. 

The Mauritanian 

In dit waargebeurde verhaal zien we herverhaal van Mohamedou Ould Slahi. Hij is door de Amerikaanse regering opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de aanslagen van 9/11. Zonder enige vorm van rechtspraak wordt hij vastgezet in Guantamo Bay. Hij lijkt er volledig alleen voor te staan, maar hij vindt in advocaat Nancy Hollander en Teri Duncan toch twee bondgenoten. De militair aanklager Stuart Couch doet er alles aan om Mohamedou en zijn bondgenoten tegen te werken. The Mauritanian is vanaf 1 juli te zien in de bioscoop. 

The Forever Purge

In dit nieuwe hoofdstuk van succesvolle reeks van the Purge besluit een anarchistische sekte dat de jaarlijkse purge niet stopt bij zonsopgang, maar dat deze nooit meer zal stoppen. De leden van de sekte zijn niet tevreden met maar één nacht om te zuiveren en te plunderen. Ze plegen een coup en zorgen voor verschillende slachtpartijen en voor een chaotische sfeer door heel de stad waarin niemand veilig is en omliggende Verenigde Staten uiteen dreigen te vallen. The forever purge is vanaf 1 juli op het witte doek te bewonderen.