Bioscoop Releases: Bon Bini, De Slag om de Schelde en Zwaar Verliefd 2
Bron: Pathé

Bioscoop Releases: Bon Bini, De Slag om de Schelde en Zwaar Verliefd 2

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Nu de bioscopen weer open mogen, zijn er ook weer nieuwe releases in bioscoop. Ondanks dat de grootste filmtitels uitgesteld worden, zijn er nog genoeg nieuwe films die de moeite waard zijn. Twee keer per maand geven wij een aantal titels die aankomende tijd in de bioscoop zullen verschijnen.

Bon Bini: In Da House 

Gabriella gaat samen met haar tante Judeska kennis maken met de ouders van Lucas. Lucas is de nieuwe vriend van Gabriella en komt uit een welvarend gezin. Zijn vader is Minister van Binnenlandse Zaken en moet onverwachts een persconferentie geven waarin hij het hele land voor twee weken in een lockdown zet. Gabriella en Judeska besluiten om die twee weken bij de familie van Lucas uit te zitten en dat zorgt voor veel spanning tussen de beide families. Bon Bini is vanaf 10 december te zien in de bioscoop. 

De Slag om de Schelde

Een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse Gliderpiloot en een Zeeuws meisje dat in het verzet zit raken met elkaar verweven in deze Nederlandse oorlogsfilm. In het Zeeuwse Walcheren vechten duizenden geallieerden tegen de Duitsers. Deze slag, die beslissend was voor het verloop van de Tweede Wereldoorlog, staat bekend als één van de belangrijkste en heftigste slagvelden in West-Europa. De film is vanaf 17 december te zien. 


Zwaar Verliefd 2

In Zwaar Verliefd zagen we hoe de liefde opbloeide tussen Ruben en Isa. In Zwaar Verliefd 2 zijn de twee nog steeds hoteldebotel op elkaar en besluiten om de volgende stap in de relatie te zetten en gaan samenwonen. Door het samenwonen komen de verschillen tussen Ruben en Isa beter aan het licht en ook komt de dagelijkse sleur om de hoek kijken. De relatie krijgt een volgende uitdaging als dierenarts Hugo in het leven van Isa komt. Zwaar verliefd zie je vanaf 17 december in de bioscoop.