Bioscoop Releases: Stage Mother, The Voice of Love en (R)evolutie
Bron: Pathe

Bioscoop Releases: Stage Mother, The Voice of Love en (R)evolutie

Geschreven door Liam Rensink

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk mogen we weer naar de bioscoop.Nu de bioscopen weer open mogen, zijn er dus genoeg nieuwe films te bekijken op het witte doek. Wij houden je twee keer per maand op de hoogte van de nieuwste bioscoop releases.  


Stage Mother

Maybelline erft de dragbar in San Francisco van haar overleden zoon. De bar verkeerd in financieel moeilijkheden en probeert samen met Sienna en Nathan de zaak draaiende te houden. In eerste instantie reageert Maybelline terughoudend op de overname, maar na verloop van tijd ontpopt ze zich tot huismoeder die de drag queens onder haar hoede neemt. Stage Mother is vanaf 11 november te zien in de bioscoop. 


 

The Voice of Love

The Voice of Love vertelt het verhaal over Céline Dion.De film laat met humor en warmte zien hoe het meisje uit Quebec, via het Eurovisie Songfestival, Titanic, Las Vegas en die ene grote liefde, uitgroeit tot de één van de grootste sterren ter wereld. Aline is het veertiende kind in het gezin Dieu. Als haar ouders ontdekken dat de jonge Aline een gouden stem heeft, zet de hele familie zich in om haar talent aan de wereld te laten horen. Een afspraak met producent Guy-Claude blijkt wat ze beiden nodig hebben. Samen kunnen ze met moed, geduld en liefde de wereld aan. Van lokale TV shows tot mega hits en van onzekere jonge vrouw tot stijlicoon. The Voice of Love kan je vanaf 18 november bekijken in de bioscoop. 


 

(R)evolutie 

In (R)evolutie zien hoe Nederland eraan toe is in het jaar 2040. Grote delen van Nederland zijn overstroomd en miljoenen mensen hebben hun heil gezocht in Limburg; het laatste toevluchtsoord waar iedereen hoopt op een nieuw leven zoals zij dat kenden. Deze nieuwe wereld biedt de perfecte relatie met een partner die precies is zoals we van hem of haar dromen. (R)evolutie is vanaf 18 november te zien op het witte doek.