Bioscoop Releases: The Witches, Police, Fatman en The Perfect Candidate
Bron: Pathé

Bioscoop Releases: The Witches, Police, Fatman en The Perfect Candidate

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Nu de bioscopen weer open mogen, zijn er ook weer nieuwe releases in bioscoop. Ondanks dat de grootste filmtitels uitgesteld worden, zijn er nog genoeg nieuwe films die de moeite waard zijn. Twee keer per maand geven wij een aantal titels die aankomende tijd in de bioscoop zullen verschijnen.

The Witches 

Bruno gaat na de dood van zijn ouders bij zijn oma in het kleine stadje Demopolis wonen. Nadat Bruno en zijn oma enkele duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxueus hotel aan de kunst. Daar stuiten ze op een conferentie van heksen van over de hele wereld die in het hotel een plan bekokstoven om de hele wereld te veroveren. Het dan de taak van Bruno en zijn oma om die plannen tegen te gaan. The Witches is vanaf 25 november te zien in de bioscoop. 

Police 

Virginie, Erik en Artistide zijn als agenten actief in Parijs. De drie agenten krijgen de opdracht om de asielzoeker Asomidin Tohirov terug te sturen naar zijn eigen land. Onderweg naar het vliegveld krijgt Virginie last van schuldgevoel richting de asielzoeker. Zij is bang dat wanneer Asomidin is zijn eigen land is, hij wordt vermoord. Virginie probeert daarom om haar collega’s te overtuigen om de man vrij te laten. Police zie je vanaf 26 november op het witte doek. 

Fatman 

Chris Gringle is een nogal aan lager wal geraakte kerstman. Door alle ellende die hij heeft meegemaakt probeert hij nu koste wat kost zijn bedrijf te redden van de ondergang. Hiervoor werkt hij samen met het leger en maakt ander soort speelgoed dan wat hij voorheen maakte. Chris komt nogal in de problemen wanneer hij te maken krijgt met een hitman. De twaalfjarige Billy kreeg tot zijn woede slechts een stuk steenkool cadeau en besluit om een huurmoordenaar in te huren voor de kerstman. Fatman is vanaf 26 november te zien. 

The perfect Candidate 

De Saoedische Maryam is arts en besluit om zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ze vindt dat ze te veel beperkingen ondervindt aan het zijn van een vrouw in Saoedi Arabië. De beslissing om zich kandidaat te stellen wordt niet bepaald door iedereen goed ontvangen. Samen met haar zus probeert Maryam om de mening van de gemeenschap te veranderen en hen te overtuigen dat zij ook als vrouw zijnde mee mag doen met de verkiezingen. The Perfect Candidate zie je vanaf 3 december in de bioscoop.