Bioscoop Releases: The Suicide Squad, The Green Knight en Free Guy
Bron: Pathé

Bioscoop Releases: The Suicide Squad, The Green Knight en Free Guy

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk mogen we weer naar de bioscoop.Nu de bioscopen weer open mogen, zijn er dus genoeg nieuwe films te bekijken op het witte doek. Wij houden je twee keer per maand op de hoogte van de nieuwste bioscoop releases.  

The Suicide Squad 

De meest gevreesde en beruchte superschurken zijn weer terug. De slechteriken Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en Harley Quinn proberen hun vrijheid terug te winnen door te ontsnappen uit Belle Reve. Belle Reve is de gevangenis met het hoogste sterftecijfer van heel de VS. De verzameling criminelen schuwen niks om vrij te komen en sluiten zich zelfs aan bij een dubieuze Task Force X. Of het het bonte gezelschap lukt om vrij te komen zie je vanaf 5 augustus in de bioscoop. 

The Green Knight

Koning Arthur stuurt Sir Gawain op pad om de strijd aan te gaan met The Green Knight. The Green Knight staat bekend als een monsterlijke ridder die al veel goede ridders heeft verslagen. Sir Gawain moet voor dit avontuur veel obstakels zien te overwinnen en de eer van zijn familie hoog te houden. The Green Knight is vanaf 5 augustus op het witte doek te zien. 

Free Guy 

In Free Guy ontdekt bankbediende Guy dat hij een figurant is in een open-world videogame. Guy bevindt zich in een wereld die voor hem onbegrensd is en hij wil de held van zijn eigen verhaal worden. Guy (gespeeld door Ryan Reynolds) is vastberaden om op zijn manier de wereld te redden. Free Guy is vanaf 11 augustus te zien in de bioscoop.