Deze Islander moet Love Island in finaleweek verlaten
Bron: RTL / Soy Kroon

Deze Islander moet Love Island in finaleweek verlaten

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Het was nog maar net dat Yasmin, Sarah en Deniz de villa moesten verlaten of de nieuwe herkoppeling zat er nu alweer aan te komen. Holly gaf de nieuwe islanders de keus om hun koppelpartner te kiezen. Ze verteld er wel bij dat ze niet een single Islander mogen kiezen. Als eerste is Gwindo aan de beurt, zijn keuze gaat voor Loesje. Dit betekent dat Koen single overblijft.

Dan is het de keuze aan Sandra. Zij mocht niet voor Koen kiezen omdat hij nu single is. Na een lastige keuze omdat alle koppels erg sterk met elkaar zijn, gaat ze voor Joey. Dit betekent dat Luna ook single is.

Maar Holly heeft nog een verrassing in petto. Er is een tijd van komen en van gaan en dit keer komt er een oude bekende de villa weer inlopen. En zoals je het misschien wel een klein beetje had verwacht kwam Deniz de villa weer ingelopen. Hij kreeg de keus van Holly om een koppel te vormen met Luna en dat bij de volgende herkoppeling 2 koppels Love Island zouden verlaten. Of hij zou alleen in de villa blijven en dan zou er maar 1 koppel naar huis gaan en zouden Luna en koen het eiland verlaten. Deniz kiest voor de eerste optie en koppelt met Luna.

Helaas was dit voor Koen een kort verblijf, maar hij moet de villa verlaten.

Niks missen van Love Island 2021? Word lid van onze Facebook-groep!