Bioscoop Releases: Hitman’s Wife Bodyguard, De Luizenmoeder & Tournament of Champions
Bron: Pathé

Bioscoop Releases: Hitman’s Wife Bodyguard, De Luizenmoeder & Tournament of Champions

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk mogen we weer naar de bioscoop.Nu de bioscopen weer open mogen, zijn er dus genoeg nieuwe films te bekijken op het witte doek. Wij houden je twee keer per maand op de hoogte van de nieuwste bioscoop releases. 

Hitman’s Wife Bodyguard

Michael Bryce en huurmoordenaar Darius Kincaid zijn na het succes van The Hitman’s Bodyguard weer terug en er wacht weer een gevaarlijke missie. In deel één was te zien hoe Bryce en Kincaid gedwongen moesten samenwerken en nu zijn de twee kemphanen weer genoodzaakt om samen te werken. Ditmaal moeten ze de vrouw van Kincaid (Sonia) zien te beschermen, maar er is een oplichtster die nog meedogenlozer dan haar echtgenoot. Hitman’s Wife Bodyguard is vanaf 22 juli te zien in de bioscoop. 

De Luizenmoeder 

Na de succesvolle serie op televisie is De Luizenmoeder terug, maar dit keer zijn de avonturen van  basisschool De Klimop op het witte doek te zien. Juf Ank en haar colleges proberen na het wegvallen van directeur Anton de school weer op de been te krijgen. Mede door de corona-crisis heerst er onderbezetting en alle ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Ook komen er veel spanningen, omdat er een groot themafeest voor de deur staat. De school lijkt wat lucht te krijgen wanneer er een nieuwe interim-directeur de school komt versterken. Deze interim-directeur wil alles volledig digitaal maken wat tot veel weerstand zorgt vanuit de school. De Luizenmoeder is vanaf 28 juli op het witte doek te zien. 

Escape Room: Tournament of Champions

Tournament of Champions is het vervolg op de thriller uit 2019. In dit deel komen zes nieuwe personen vast te zitten en moeten levensgevaarlijke opdrachten uitvoeren om te ontsnappen. In dit deel komen de kandidaten er gaandeweg achter dat ze meer gemeen hebben met elkaar dan vooraf gedacht. Ook komen ze er achter dat het niet de eerste keer dat zij in zo’n escaperoom zitten. Of ze het overleven kan je vanaf 29 juli zien in de bioscoop.