Bak na Heel Holland Bakt door met déze verrukkelijke podcasts
Bron: MAX / Roland J. Reinders

Bak na Heel Holland Bakt door met déze verrukkelijke podcasts

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het speciale jubileumseizoen van Heel Holland Bakt zit er helaas alweer op. Je hebt de afgelopen weken ongetwijfeld genoeg inspiratie opgedaan om zelf de keuken in te duiken, dus waar wacht je nog op? Wij hebben de verrukkelijkste podcasts verzameld, die jou een handje helpen tijdens het bakken.

1. Let’s Talk Cake

Als je van taart houdt, dat moet je zeker eens naar Let’s Talk Cake luisteren! In deze Engelstalige podcast maken moeder Karey en dochter Savannah, eigenaren van bakkerij The Dessert Studio in het Amerikaanse plaatsje American Fork, een taartreis rond de wereld en interviewen ze taartenbakkers. 

2. Etenschap

Wetenschapsjournalist en kok-in-opleiding Eric de Kruijk combineert in zijn podcast Etenschap zijn twee expertises. Hij neemt je mee in de verborgen wetenschap en magie achter ons eten en de bereiding ervan, onder meer van pannenkoeken, desembrood en… gebakken watermeloenschil.

3. De Smaak van Vroeger

Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden heeft ook haar eigen podcast! In De Smaak van Vroeger reist Janny door Nederland op zoek naar eet-herinneringen. Zo maakt ze onder andere met een 93-jarige mevrouw een wähe, een Zwitserse vlaai die zowel zoet als hartig gemaakt kan worden.

4. Broodje Verhaal

In de podcast Broodje Verhaal krijg je geen baktips, maar hij luistert wel lekker weg tijdens het opeten van je creaties. Tijdens de lunch deelt een ondernemer zijn of haar ondernemersverhaal met presentator Cor Hospes. Wat zijn hun doelen? En wat eten de ondernemers graag tijdens de lunch?

Uit welke bak-podcast haal jij jouw inspiratie? Laat het ons weten via Facebook!