Deze week in GTST: Verstopt lijk in de kast
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Verstopt lijk in de kast

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Het begin van een nieuw seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden begint meteen goed. Goed in de zin van fout eigenlijk. Wanneer Ludo en Richard erachter komen dat ze aan elkaar vastzitten, doen zij een gruwelijke ontdekking. Er valt een lijk uit de kast. Het kon bijna niet anders dan het zich om Leon zou gaan.

Voor de zomerstop kreeg Leon een flinke klap op zijn achterhoofd van Billy. Zij verstopte het lijk netjes in de kast en koos zelf het hazenpad. Zij is spoorloos maar laat een spoor van vernieling achter. Tijd om te rouwen heeft Richard niet. Hij zit echt met een groot probleem. Ludo en Janine worden er automatisch bij betrokken. Dat gaat ongetwijfeld grote gevolgen hebben voor het drietal. 

Ilyas

Verder werd Ilyas neergestoken in de Buurtsuper. Niet hij maar zijn broer Marwan was eigenlijk het doelwit. Jojo en Marwan zijn bij hem wanneer Ilyas langzaam maar zeker het bewustzijn verliest. Met spoed wordt hij naar het ziekenhuis gebracht. Maar komt de hulp op tijd? Komt het nog goed met de zwaargewonde Ilyas?

Daarnaast maakt Demi zich op voor het moederschap. In huize Verduyn is nu de kleine Tom ingetrokken. Dat lijkt allemaal heel leuk. Maar is het ook wel leuk voor iedereen? Het hele gezin staat weer eens op zijn kop. Hoe gaat Demi om met het moederschap? Is ze in staat om hulp in te schakelen van haar ouders? Of wil ze het allemaal graag zelf doen?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!