GTST neemt afscheid van dít personage
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST neemt afscheid van dít personage

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De hele zomer speelde die ene vraag: overleeft Leon de zomer-cliffhanger?’ Het antwoord is overduidelijk. Helaas heeft Leon de klap die hij van Billy (Lone van Roosendaal) niet overleefd. Tot deze schokkende ontdekking kwamen Janine (Caroline de Bruijn), Ludo (Erik de Vogel) en Richard (Edwin Jonker). 

Wanneer ze een kast openden viel het lichaam van Leon eruit. De schok is enorm voor het drietal. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Voor Ludo staat het meer van vast dat Richard hierachter zit. Maar hij is net zo verbaasd als Ludo en Janine. Dan kan het optellen beginnen. Billy zit hierachter en is op de vlucht. 

Maar na de dood van Leon is het nog niet zomaar over en uit. Hij blijkt getrouwd te zijn. Zijn vrouw duikt bij Ludo en Janine op en wil weten waar haar man is. Of Ludo en Janine openkaart gaan spelen tegenover de vrouw is nog maar even de vraag. Er is namelijk meerdere malen met het lichaam van Leon gesleept. 

De politie inschakelen was ook geen goed plan. Daarvoor heeft Leon te veel informatie over Ludo. Bovendien gaat niemand het verhaal geloven. Er is inmiddels te veel gebeurd. De rechterhand van Ludo is nu definitief de serie uit. Hij was jarenlang de steun en toeverlaat van de keiharde zakenman Ludo. 

Mede dankzij zijn hulp is Ludo van het booreiland gekomen. Hij heeft door vele vuren gestaan om de familie Sanders bij te staan. Helaas voor hem komt daar nu een einde aan. Een korte tijd geleden is Leon al ontslagen voor Ludo. Het was voor Ludo niet te bevatten dat zij ook voor Janine bleek te werken. 

Door het ontslag wilde Leon op zijn beurt wraak nemen. Zo bood hij Richard belaste informatie over Ludo aan. Maar van een koop is het nooit gekomen. Hier heeft Billy een stokje voor gestoken. Zij heeft de belastende informatie over Ludo en is op de vlucht geslagen. Het is maar de vraag of ze ooit nog gevonden gaat worden. 

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!