Married At First Sight: Die ‘geile hakken’ kreeg Nicole van haar beste vriendje, beetje jammer Martijn!
Bron: RTL / Nander de Wijk

Married At First Sight: Die ‘geile hakken’ kreeg Nicole van haar beste vriendje, beetje jammer Martijn!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Bruidspaar nummer 4 wordt aangekondigd. Wichian en Loes. Een militair en een heerlijke drukke “ik-kan-alles-zelf-en-doe-alles-tegelijk-bruid”. Wichian is op uitzending geweest in 2010 naar Afghanistan en dat heeft diepe indruk op hem gemaakt.

Wichian is “ingevlogen” vanuit het mooie Thailand

Als jullie denken ‘waarom ziet Wichian er zo anders uit dan zijn ouders’ dan komt dat omdat Wichian samen met zijn broer geadopteerd is uit Thailand. Hij is daar super dankbaar voor en hij komt op mij over als een sympathieke en rustige gast. Hij is dan wel geboren in Thailand maar is gewoon een kaaskop. (zijn woorden, ik citeer alleen maar)

Loes is een positieve, sprankelende meid die rap van tong is. Daar gaat Wichian als militair vast wel wat aan (proberen te) doen. Loes is op een positieve manier aanwezig en heeft een vrije opvoeding gehad. Erg fijn dus. Er waren regels maar niet heel veel. Ze doet de dingen waar ze van geniet. Koken hoort daar volgens mij niet bij, want de pizza’s die ze heeft gemaakt, daar kun je een olifant mee dood gooien.

Hoi hoi mam en pap ik ga trouwen

Wichian vertelt het zijn ouders en die zijn wel wat stilletjes en ze vragen of hij het zélf wel leuk vindt. Ik mag hopen van wel want anders hebben we wel een probleempje. Gelukkig had hij zijn ouders verteld dat hij zich zelf had opgegeven dus ik neem aan dat hij het gewoon leuk vindt.

Loes bleeeeert door de bloemenwinkel van haar moeder “MAMMMMM IK GA TROUWUUUUH” en mam reageert super positief. Loes hoeft gelukkig niet lang te zoeken naar het mooiste bruidsboeket. 

Zit het pak niet wat strac Jac? 

De jurk van Loes is práchtig en Loes lijkt me zó lief. Ze stráált helemaal en ik vind dat ze heel veel positieve energie uitstraalt. Het cadeau van haar voor Wichian is érg origineel! Gewoon een baksteen! Daar moet je toch wel voor vallen. Wichian gaat in het lichtblauw en het pak is enig, maar Jac zit ie niet wat te strac?

Maarten gaat uit z’n dak

Richelle komt over de rode loper aangelopen en Maarten is met stomheid geslagen. Wat een verschijning en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. ‘Aardig ventje’ zegt papa Richelle. Maarten en Richelle worden aan elkaar voorgesteld. Maarten is geboren in Enschede en het woord Enschede komt váák voorbij. Maarten = Enschede.....PUNT.

Richelle Marina Johanna Cornelia (jawel) heeft net zoveel diploma’s als voornamen. Een slimme meid die Richelle. En ze houdt net als Maarten van tennissen. Klinkt als een mooie match. Brains, sport, en rustig van aard....toch?  Ze beloven elkaar in ieder geval veel moois, de ringen worden om de vingers geschoven, bij papa Richelle vloeien ook tranen en toen waren ze getrouwd. Hoe snel kan het gaan. Beetje jammer dat er een Shetland pony tussen Maarten en Richelle door kan lopen tijdens dé kus.

Inpakken, strik eromheen en naar huis.

Beide families van het bruidspaar zijn blij. Mama Maarten zegt: “Inpakken, Strik eromheen en niets meer aan doen”.  Papa Richelle is nog steeds wat emo. Iedereen weet het zéker, dit is een super match! Richelle voelde een rust over zich heenkomen toen ze Maarten zag. Maarten zit alleen maar te kijken en WOW te roepen. Zet de tuffels en het draadjesvlees maar vast op!

De taart wordt aangesneden en dat gaat maar nét goed. De vraag is even, wie van welk vorkje gaat eten. Zijn we vies van elkaar? Dat wordt dan lastig zoenen. De fotoshoot is wat ongemakkelijk want er zit een enorme afstand tussen beide buiken. Het moet écht wat closer hoor! En volgens de seksuoloog moeten ze alle twee vooral niet teveel gaan nadenken.

Nicole en Martijn vermaken zich prima.....in het vliegtuig

Vroeg in de ochtend op het vliegveld begint de dag voor Nicole (die hoofdzakelijk water drinkt) met.....bubbels. Ze hebben zin in de vakantie. Er wordt wat gefriemeld en geplukt maar Nicole kan nog niets groots melden. We hoeven niet álle details te weten Nicole. 

Als man ben je gewoon de chauffeur. Voor Martijn zo duidelijk als wat

De huurauto staat op de lovebirds te wachten en meteen hebben we een issue. Wie gaat er rijden? Voor Martijn is het duidelijk dat de man hoort te rijden en er niet náást hoort te zitten, maar ja...met Nicole als rijinstructeur naast zich gaat hij er tóch maar beter naast zitten. Hoe ouderwets ben jij Martijn? Maar hij geeft aan kritisch naar haar te zullen kijken en bij kijken alleen blijft het niet.

Martijn heeft meteen het nodige commentaar. Duurt allemaal véél te lang. Hij had dat véél beter en sneller gedaan. Het gekibbel begint meteen en Martijn zou van mij al lang wandelend een frisse neus hebben gehaald met zijn commentaar. Dat tóóntje ook van hem! Hij krijgt ook echt te horen ‘ff dimmen nou’. Nicole heeft het héél anders beleefd. Zij moest navigeren én rijden tegelijkertijd anders hadden ze de afslagen wel gemist. Want navigeren, dat zou wel wat beter kunnen bij Martijn. Gaat lekker jongens.

Geile hakken passend bij het interieur

Ze komen het hotel binnen en gedragen zich alsof ze nog nooit een zwembad van een hotel hebben gezien. Jongens jullie zijn toch van die Ibiza beesten? Nicole geeft aan zo haar “hakken” aan te zullen doen en uiteraard heeft Martijn commentaar. Nou jammer dan Martijn want deze heb ik van mijn beste vriend gekregen en hij vond ze geil. Oké dan! 

Martijn geeft aan dat Nicole hem steeds meer verrast maar dát gaat hij allemaal nog uitleggen. Martijn spaart zijn opmerkingen kennelijk op. Of Nicole dáár nou zo blij van gaat worden vraag ik me af. Martijn gaat mij steeds meer tegenstaan, ik weet niet hoe jullie dit ervaren?

De bagage van Martijn: 3 onderbroeken en 2 zwembroeken

De koffers worden uitgepakt en Nicole is helemaal happy met haar inloopkast, die heeft ze thuis niet eens. Martijn kwakt zijn tas op bed en heeft 2 zwembroeken en 3 onderbroeken bij zich. Heel verfrissend Martijn. Die ijdelheid heb je dan waarschijnlijk alleen wat je haren betreft. Hij heeft volgens Nicole al een aantal keren aangegeven dat hij meestal weinig ondergoed draagt. Serieus...TOO MUCH INFORMATION! 

Wilfred en Francois gaan voor plat op de bakkes

Het huwelijk van Wilfred en Francois wordt bezegeld met een kus en jawel, hoppateeee vol er op! Het feest gaat beginnen. De openingsdans is een “schuur-nummer” maar ze gaan helaas meezingen, dus het volume ging bij mij wat omlaag. Na het geschuur, barst het feest in volle glorie los en wat heeft die Francois lekkere losse heupjes zeg. Ik hou ervan!

De ex van Wilfred draait ook vrolijk rondjes in zijn blauwe smurfen pak en probeert de show te stelen, maar gelukkig blijven de ogen van Wilfred gericht op zijn écht(e)genoot. Buiten hebben meneer smurf en Wilfred nog wel even een onderonsje en ik vráág me af of alles wordt uitgezonden wat er is  (gedaan en) gezegd. Tip voor Wilfred, koop een nieuwe bril! Deze is zó 2015. Er zit een brillenwinkel vlak bij de kapsalon van je zus in de buurt. 

Wilfred zegt 3 keer eerder getrouwd te zijn geweest, maar zegt dit als grap...hoop ik. Alhoewel hij wel zegt dat dit dan de 4e keer is. Dát gaat ondergetekende nog even uitzoeken en daar kom ik nog op terug.

Laat de huwelijksnacht beginnen

Wilfred en Francois komen aan in hun bruidssuite. Lekker veel goud en glimmers. Er ligt een kaart voor ze klaar met de bestemming van hun huwelijkseis. Het wordt Sint Maarten. Ik ben een beetje (boel) jaloers en BAMMM de fles bubbels gaat open! Die twee hebben het zo te zien wel leuk met elkaar. Het wordt een paar uurtjes slapen want ze vertrekken de andere dag vroeg naar het tropische eiland. 

De SuitSuits worden ingepakt en de mannen vertrekken naar Sint Maarten en ook in de blauw witte zwaan van de KLM zijn ze lekker klef. Op Sint Maarten wacht een spectaculair uitzicht en Wilfred wil elke ochtend zwemmen en daarna hardlopen. Dat wist Francois nog niet. Zwemmen is voor vissen Wilfred, zéker ‘s ochtends vroeg. Wilfred wil meteen z’n zwembroek aan en zo geschiedde.

Nicole en Martijn gaan aan tafel

De haantjes gaan aan tafel bij het zwembad. Zijn er nou écht hélemaal geen andere gasten? Is het hele hotel afgehuurd of zo? Martijn krijgt even uitleg wat er op zijn bordje ligt en met een dampende sigaret tussen zijn vingers snapt hij nog niet helemaal wat een courgette nou precies is. Ik ben zó benieuwd wanneer dit gaat knallen.

Ze willen beiden alle aandacht en dat kan goed gaan maar volgens Patrick ook grúwelijk fout. Ik vrees toch echt wel voor dat laatste. Die twee zijn me nét iets té bitchie naar elkaar toe. Maar voor nu is er nog geen vuiltje aan de lucht. Alhoewel het laatste gesprek die twee niet veel toegevoegde waarde had. Wéér komt dat autorijden aan de orde en dat zal niet de laatste keer zijn vermoed ik zo. Verder is het een hoop zinloos geleuter tussen het stel en voel ik geen enkele échte connectie. Voor mij voelt dit als twee “nep-schatjes” die het gesprek gaande proberen te houden.

De volgende keer: Explosiegevaar bij Nicole en Martijn, Maarten stuurt de camera’s de kamer uit en Wichian ontmoet zijn aanstaande.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!