Deze week in GTST: Ongemakkelijke situatie tussen Saskia en Roman
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Ongemakkelijke situatie tussen Saskia en Roman

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Het leven van Saskia is allesbehalve rustig. Thuis is het erg druk sinds Tom teruggekeerd is bij het gezin. Daarnaast is ze ook erg druk in de huisartspraktijk van Anton en Roman. Wanneer het echt druk is in huis moet Saskia noodgedwongen haar kleinzoon mee naar het werk nemen. Eenmaal daar aangekomen is Roman aan het flirten met haar. 

Linda heeft het gezien en kan het niet laten om een beetje te plagen. Voor Saskia stelde het allemaal niet zo veel voor. Totdat ze een foto deelt op social media. Ze heeft een nieuwe jurk gevonden in CS en draagt deze met trots. Hierop krijgt ze een bijzondere reactie van haar collega Roman. Nu krijgt Saskia iets door. Wat is Roman van plan? Hij weet toch dat ze getrouwd is?

Marwan’s onderzoek

Ondertussen kan Marwan niet rustig blijven zitten. Hij voelt dat zijn ‘ex-vriendinnetje’ meer weet van de steekpartij van zijn broertje Ilyas. Via internet komt hij erachter waar de broers werken. Hij wil verhaal gaan halen. Alleen weet niemand wat hij van plan is. Een confrontatie lijkt compleet uit de hand te lopen. 

Gelukkig verspreekt Julian zich tegenover Daan. Bij hem gaan alle alarmbellen af. Hij gaat direct op zoek naar Marwan. Maar komt hij nog op tijd om de dreigende situatie op te lossen? Of loopt het nu verkeerd af met Marwan? Het lijkt erop alsof hij doorkrijgt dat de steekpartij niet voor Ilyas maar voor hem bedoeld was.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.