GTST-blog: Roman wordt eindelijk op een schuiladres gevonden
Bron: RTL/Geert de Lange

GTST-blog: Roman wordt eindelijk op een schuiladres gevonden

Geschreven door Annemarie van der Ploeg Laatste update:

Elke vrijdag blikt Annemarie terug op de voorbije week in GTST.

Saskia en Julian stellen hun dochters gerust dat er geen huwelijksproblemen zijn, maar dat Roman vermist is en de politie hem niet zoekt. Zij zijn dus op zoek naar hem. Via internet vonden zij dat hij posts heeft van ene Christy Vos. Demi en Merel willen helpen. Zij ontdekken op internet dat Christy Vos een huisje verhuurt. Als Saskia en Roman daar naartoe gaan, zien zij Roman in het huisje rondlopen. Saskia wil snel weg. Als zij later teruggaan, stapt Saskia op hem af en vertelt hem wat de verkrachting met haar heeft gedaan.

Hij zegt dat zij liegt en dat zij het juist fijn vond om zo afscheid te nemen. Julian kan zich niet meer inhouden en geeft hem een vuistslag in zijn gezicht. Saskia ontvangt een appje van Evi, dat haar ex man is overleden en Roman nu dus verdacht is van moord. Zij besluit de politie zijn schuiladres door te geven. Zij krijgt een telefoontje dat rechercheur Alex de Boer komt. Hij deelt hen mee dat Roman levenloos is aangetroffen en hij de zaak onderzoekt.

Het gaat niet goed met Laura. Als zij in Café de Koning aan het werk is, praten Steef en opa Henk over het feit dat zij zich maar niet kan ontspannen. Steef heeft wel een idee. Als Laura bij hem op bezoek komt, heeft hij op de computer ontspanningsoefeningen voor haar. Deze werken niet, maar Laura en Steef gaan samen racen op de computer. Dit werkt volgens Laura ontspannend.

Lynn gaat bij de familie Sanders aan het werk, nadat Janine haar het een en ander heeft uitgelegd. Ze gedraagt zich erg onwennig en als zij zelfs achteruit loopt, wanneer zij koffie brengt, stelt Janine haar op haar gemak. Zo heeft Lynn het naar haar zin, totdat zij Ludo en Janine vrijend op de bank vindt. Lynn vindt dat zij had moeten kloppen en zegt haar baan op. Janine accepteert dit niet. Zij wil dat Lynn blijft.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!