Deze week in GTST: Ware aard van Roman komt eindelijk uit
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Ware aard van Roman komt eindelijk uit

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Roman is nog altijd bezig om Saskia in te palmen. De verliefdheid is nog altijd niet over. Hij wil maar één ding: Saskia. Daar heeft hij heel veel voor over. Saskia wil dat overduidelijk niet. Zij is maar wat blij dat het weer goed gaat tussen haar en Julian. Er komt een moment waarop Saskia de ware aard van Roman te zien krijgt. 

Deze ware aard is allesbehalve prettig. Het wordt alleen maar erger voor Saskia. Zo komt hij met een cadeautje voor haar. Hier wil Saskia echter niets van weten. Ze geeft het maar wat graag terug. De spanning in de praktijk is om te snijden. Roman probeert het op een andere boeg, aan te pakken met Julian. 

Als het tot een confrontatie komt, kan Saskia niet anders. Eindelijk is ze eerlijk tegenover Julian. Alleen de vraag is nu hoe hij gaat reageren. Hij zal niet bepaald blij zijn om te horen hoe zijn vrouw verliefd werd op een andere man. Komt het tot een pittige confrontatie? Of kan Julian zich nog inhouden. Hoe gaat het verder tussen hem en Saskia?

Marwan en Merel

Ondertussen hebben Marwan en Merel het erg gezellig met elkaar. Alleen Demi hoopt nog altijd op een reünie tussen haar en Marwan. Hier wil hij natuurlijk niets van weten. Hij is met zijn hoofd bij hele andere dingen. Wanneer hij en Merel het gezellig met elkaar hebben, gaat de deurbel. Demi staat voor de deur en wil weten met wie Marwan date. Komt het geheim nu dan eindelijk uit?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.