Deze week in GTST: Ilyas en Jojo vertrekken naar Marokko
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Ilyas en Jojo vertrekken naar Marokko

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Een afscheidfeestje voor Ilyas. Daar had Jojo totaal geen zin in. Volgens de vader van Ilyas is het verstandig om naar Marokko te gaan. Dat heeft allemaal te maken met het herstel van de steekpartij. Na de steekpartij was Ilyas niet zichzelf meer. Hij bleek veel dingen niet meer te weten. Zo herkende hij Jojo totaal niet meer. 

Maar tijdens het afscheid leek Ilyas zich iets te herinneren. Hij dacht ineens aan de suikerziekte van Jojo. Voor haar was het nu duidelijk. Zij wil dolgraag mee naar Marokko. Hier lijkt ze goed over na te denken. Het is voor Bing even slikken. Hij keerde speciaal voor zijn zusje terug naar Meerdijk. Nu vertrekt ze naar een land waar ze niemand kent. 

Het besluit voor Jojo staat vast. Dus kan Bing niet anders dan zijn zusje laten gaan. Zij is best koppig en wil maar één ding: mee met Ilyas. Zij vertrekken met zijn drieën naar Marokko. Het is maar de vraag hoelang ze wegblijven. Hiermee komt de verhaallijn van de zomercliffhanger tot een einde. Ze lijken wel terug te willen komen. Want ze zijn beide enorm geliefd in Meerdijk.

Rowan begeeft zich op glad ijs

Ondertussen is Rowan bezig met hele andere dingen. Hij heeft zijn oogje laten vallen op Saskia. Hij weet dat ze getrouwd is, maar probeert het toch. De twee eindigen na werktijd in de Koning. Het wordt wel erg gezellig. Hierdoor vergeet Saskia de tijd en komt te laat thuis. Nu net op het moment dat Julian en Steef aan het koken te zijn. 

Saskia en Rowan brengen veel tijd met elkaar door. Te veel tijd met elkaar. Gelukkig komt Julian erbij en lijkt het allemaal met een sisser te zijn afgelopen. Want wie weet wat Rowan allemaal nog van plan was met Saskia. Zelf lijkt Saskia niet door te hebben waar hij mee bezig is. Het is maar de vraag of ze er op tijd achter komt.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.