Deze week in GTST: Jojo ziet haar toekomst met Ilyas volledig instorten
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Jojo ziet haar toekomst met Ilyas volledig instorten

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Tussen Jojo en Ilyas gaat het momenteel allesbehalve goed. Door de steekpartij van een paar weken geleden is Ilyas zichzelf niet meer. Hij heeft gevochten voor zijn leven. Naar omstandigheden maakt hij het dan ook goed. Alleen is er van zijn kortetermijngeheugen maar weinig over. Zo herkent hij zijn vriendin Jojo niet meer. 

Nadat hij ineens spoorloos verdwenen is, is het voor zijn vader de maat vol. Het kan niet zo langer doorgaan op deze manier. Hij komt met een drastisch plan met enorme gevolgen. Het ziet er naar uit dat Ilyas binnenkort Meerdijk achter zich gaat laten. Zijn vader wil hem meenemen naar Marokko. Iets wat er bij Jojo niet helemaal in gaat. Met pijn in het hart vertrekt ze naar huis. 

Gelukkig heeft Jojo thuis de nodige afleiding. Want de kinderen van Nina en Bing keren onverwacht terug naar huis. Die zijn dolblij om weer in hun oude vertrouwde omgeving te zijn. Alleen van Nina is nog geen spoor. Zij is nog altijd in het buitenland om daar te werken aan haar bedrijf. Maar ook zij zal binnenkort terugkeren naar Meerdijk. 

Praktijk

Ondertussen heeft Anton ook grote zorgen. Hij heeft zichzelf medicatie voorgeschreven, viagra. Alleen heeft hij niet goed over de mogelijke bijwerking nagedacht. Daar krijgt hij meer last van dan gedacht. Zijn nieuwe collega, Roman, wil hem er graag op wijzen. Hij raadt Anton namelijk een ander, natuurlijker, middel aan. 

Hier heeft Anton wel oren naar. Want hij kampt met een mannelijk probleem. Zijn medicatie helpt wel, alleen die bijwerkingen zorgen voor onrust bij Linda. Zij heeft immers geen idee wat er met haar man aan de hand is. Zij is allang blij dat er weer sprake is van intimiteit. Daar genieten ze dan ook beide vol van. 

Verder krijgt Julian een grote kans aangeboden. Deze kans heeft wel gevolgen voor zijn gezin. Vooral Saskia moet daar echt goed over nadenken. Het is een kans die Julian liever niet wil laten lopen. Dus wordt er veel gepraat in huize Verduyn. Want zijn kans heeft gevolgen voor Saskia. Hier hoor Roman ook over. Hij denkt daar natuurlijk weer heel anders over.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.